NetChecker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,342 TOPLAM İNDİRME
0.14 MB DOSYA BOYUTU

NetChecker ile internet bağlantınızın durumunu kontrol edebilir ve hataları düzeltebilirsiniz

NetChecker internet bağlantısı izleme ve internet bağlantı hatası düzeltme işlemi için kullanabileceğiniz başarılı bir ücretsiz programdır.

Program ilk adımda kablosuz veya kablolu bağlantılar için internet bağlantısının durumunu inceler ve olası hataları ve problemleri tespit eder. Daha sonra internet bağlantı problemi düzeltme adımlarını uygulayan program bağlantınızı tekrar sağlıklı hale getirmeye çalışır.

NetChecker çoğu yaygın kablolu ve kablosuz bağlantı problemini tespit ederek giderebilmektedir. Program klasik Windows çekirdek uygulamalarını kullanır ve herhangi bir üçüncü parti araca başvurmaz. Bu nedenle oldukça hızlı bir şekilde çalışan program aynı zamanda güvenli ve kararlı bir şekilde çalışmaktadır. Program hemen hemen hiç sistem yükü oluşturmamaktadır.

Windows'un kendi bağlantı onarma yöntemleri bazen bilgisayarı kilitleyebilmektedir ya da oldukça uzun süre yanıt vermeyebilmektedir. Bu açıdan bakıldığında NetChecker çok daha sağlıklı bir internet bağlantı duurmu görüntüleme ve onarma aracıdır.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Antispam Scanner

    E-maillerinize sık sık gelen ve çeşitli reklam vs. konular içeren, ama aslında çeşitli virüslerle dolu e-postalar dan bıktınız mı?