NETGEAR Genie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,545 TOPLAM İNDİRME
43.93 MB DOSYA BOYUTU

Hem yerel ağ bağlantılarınızı hem de internet bağlantınızı izleyebileceğiniz bu uygulama ile ağ yönetimi daha kolay hale geliyor.

NETGEAR Genie programı bilgisayarınızın bağlı olduğu ağın durumunu kontrol etmenizi sağlayan ve aynı zamanda internet bağlantınız hakkında da sizi bilgilendiren ücretsiz ve kullanımı kolay bir ağ yöneticisi. Programın içerisinde bulunan pek çok farklı kategori sayesinde istediğiniz ağ bilgilerine kolayca erişebiliyor ve yönetimini daha kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Uygulamayı açtığınızda otomatik olarak size ağ haritasını çıkartıyor ve istediğiniz bir web sitesinin indirme hızını kontrol etmenize yardımcı oluyor. Böylece sahip olduğunuz internet bağlantısının farklı sunucu ve coğrafi konumlarda ne kadar etkili olduğunu görebiliyorsunuz.

Aynı zamanda router ayarlarınızı da yapmanızı sağlayan NETGEAR Genie böylece manuel olarak router yönetim ekranına geçmeye çalışmanızı engellemiş ve işinizi kolaylaştırmış oluyor. Ağ üzerindeki bilgisayarlara yüksek trafik kullanımında engellemeler de getirebildiğiniz uygulama diğer ağ bilgisayarlarına bağlı olan yazıcılara erişmenizi de sağlıyor.

Özellikle sık sık yerel ağlar ve internet ağları ile uğraşmak zorunda olanların seveceğine inandığım NETGEAR Genie hem bedel istememesi hem de temiz ve kullanışlı yapısı ile favori programlarınızdan birisi haline gelebilir.

Yiğit Ekim Demir

NETGEAR Genie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
527 TOPLAM İNDİRME
58.52 MB DOSYA BOYUTU

Mac bilgisayarınızdan kolayca hem yerel ağınızı hem de internet bağlantınızı yönetebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

NETGEAR Genie programı Mac OS X işletim sistemlibilgisayarınızdan hem yerel ağınızı hem de internet bağlantınızı izlemenizi, kontrol etmenizi ve ayarlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayan kullanışlı ve ücretsiz bir ağ yönetimi ve izleme uygulaması. Onu diğerlerinden ayıran yanı ise bir yandan ücretsiz olurken bir yandan da işinize yarayabilecek neredeyse tüm özellikleri bünyesinde barındırması.

Programı açar açmaz kendiliğinden bütün yerel ağ trafiğinizi bir harita haline getiriyor ve böylece tüm ağınıza çok kolay bir bakış atabiliyor, yönetimini daha kolay hale getirebiliyorsunuz. Bunun yanında istediğiniz web sitesine ne kadar hızlı bağlanabildiğinizi de test edebilen program sunucuların sunabildiği hızları ve sizin bağlantı hızınızı görmek için ideal denilebilir.

Router ayarlarınızı yaparken çile çekmekten sıkıldıysanız programın bünyesindeki Router bölümü sayesinde tüm ayarları tek bir noktadan gerçekleştirebilir, ayrıca kullanıcılar için trafik limitleri belirleyerek bir kota oluşturabiliyorsunuz. Ağ üzerindeki diğer bilgisayarlara bağlı olan yazıcılara erişebilmek ise NETGEAR Genie'nin avantajlarından bir diğeri.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NetTaskExec

    Ağ bilgisayarları üzerindeki programları zamanlanmış olarak çalıştırmak ve komutlar girmek için kullanılan ücretsiz bir ağ yöneticisi programı.
  • My Endpoint Protector

    Ağ bilgisayarlarınızın ve kendi bilgisayarınızın bağlantı noktalarını yönetebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Comodo EasyVPN (Unite)

    Comodo EasyVPN programıyla dilediğiniz bilgisayarlar arasında özel bir sanal ağ kurarak oyun oynayabilir, dosya paylaşabilir veya ağdaki bilgisayarları uzaktan kumanda yöntemiyle yönetebilirsiniz. Ücretsiz olan program özellikle küçük işle
  • NetAudit

    NetAudit, ağ yöneticilerinin kullandığı ping, whois ve traceroot gibi komutları bir araya getiren ağ yönetim programı.
  • Remote Control PRO 1.4

    Remote Control PRO uzak ağ bilgisayarlarını görmek, kontrol etmek ve yönetmenize izin verir.
  • SMTPing

    Yerel ağ yönetiminizde sorunlarla karşılaşıyorsanız daha kolay bir yönetim sağlayan SMTPing programını deneyebilirsiniz.
  • WakeMeOnLan

    Komut satırını da destekleyen bu uygulama ile LAN ağınız üzerinde bulunan bilgisayarları uzaktan açabilirsiniz.
  • Prorat

    Prorat 1.9 Fix 2 uzaktan bilgisayar yönetim aracıdır ve kullanıcılara uzak masaüstlerine bağlanma şansı verir.