NetHotfix Scanner

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
889 TOPLAM İNDİRME
0.69 MB DOSYA BOYUTU

Network Hotfix Scanner, ücretsiz olarak sunulan ağ düzeltme ve kontrol programıdır.

Network Hotfix Scanner, ücretsiz olarak sunulan ağ düzeltme ve kontrol programıdır. Bu program, kaçırılan bir düzeltme ya da parça için ağ bilgisayarlarını tarama işlemini yapar. Bir düzeltmenin ya da parçanın eksik olduğunu belirlemesi durumunda ise bunları indirip kurmanıza yardımcı olur.

NetHotfixScanner, ayrıca, şirket ağınızda herhangi bir uzak bilgisayarda kurulan ya da kaçırılan parçalara ve düzeltmelere hızlıca göz atmanızı da sağlar. Tüm bu tarama sonuçlarını da size, özel güvenlik bülten reytingine göre; başlık açıklama ve bülten URL’si ile beraber, renklendirilen ikonlarla gösterir (orta, önemli, kritik).

Bu araç, kullanıcı dostu bir arayüz ile tasarlanmıştır ve kullanımı kolaydır.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Network Scanner

    Network Scanner, ağ analizleri için kullanılabilecek olan güvenilir bir IP tarama programıdır.
  • Farbar Service Scanner

    Farbar Service Scanner, direkt olarak Windows içerisinde yer alan bozulmuş yada kaybolan ağ dosyalarının tespit edilmesini ve böylece yaşadığınız internet sorunlarını çözen ücretsiz bir yazılım.
  • WiFi Hotspot Scanner

    WiFi Hotspot Scanner programını kullanarak kolayca çevrenizde kablosuz ağların detaylarını elde edebilirsiniz.
  • Colasoft MAC Scanner

    Ağınızda bulunan bilgisayarların IP ve MAC adres bilgilerini tespit etmek ve raporlamak için bu ağ yönetimi uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Wi-Fi Scanner

    Çevrenizdeki kablosuz ağ bağlantılarını en kolay yoldan incelemek ve yönetmek için kullanabileceğiniz kaliteli bir araç.
  • MAC Address Scanner

    Yerel ağ üzerinde bulunan bilgisayarların MAC adreslerini görebilmek ve tarama yapmak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • NCS Network Scanner

    Yerel ağınıza bağlanan tüm cihazların IP adreslerini ve diğer detaylarını görmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Macrorit Disk Scanner

    Macrorit Disk Scanner, sabit diskiniz üzerinde yer alan bozuk kesimleri (bad sectors) bulabileceğiniz ücretsiz bir sabit disk tarama programıdır.