Never Again

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
303 TOPLAM İNDİRME

Never Again zorlu bulmacalarla karşılaştığınız bir korku oyunudur

Never Again sürükleyici bir hikayeye güçlü bir atmosferle birleştiren, FPS oyunları gibi birinci şahıs kamera açısıyla oynanan bir korku oyunu olarak tanımlanabilir.

Never Again'de astım hastası olan ve bu nedenle zor bir hayat geçiren 13 yaşındaki Sasha Anders adlı kahramanın başından geçen olaylar konu alınıyor. Kahramanımız bir gün can sıkıcı bir kabus gördükten sonra uyanıyor ve sonrasında dünyanın tepetaklak olduğuna, her şeyin değiştiğine şahit oluyor. Yaşadığı ev tamamen ona yabancılaşıyor, etrafı garip bir sessizlik alırken ailesi ortadan kayboluyor. Kendi odasının haricindeki odalar da karanlığa gömülüyor. Biz de Sasha'ya ne olduğunu çözebilmesi ve ailesini bulabilmesi için yardımcı oluyoruz.

Never Again'de ürpertici sahnelerle karşılaşmanın yanısıra zorlu bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Kahramanımızın vereceği asıl mücadele ise astım hastalığına karşı. Sasha heyecanlandığında ya da korktuğunda nefes darlığı başlıyor ve kendinden geçebiliyor. Bu nedenle attığımız her adımı düşünerek atmamız gerekmekte.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen Never Again buna bağlı olarak tatmin edici bir grafik kalitesi sunuyor. Oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- 64 bit işletim sistemi (Windows 7 ve üzeri)

- 2.4 GHz Intel COre 2 Quad işlemci

- 4 GB RAM

- Nvidia GT 740 ekran kartı

- DirectX 11

- 2 GB boş depolama alanı

Oyunun demosunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!