New Tab Page

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
5,216 TOPLAM İNDİRME
1.73 MB DOSYA BOYUTU

New Tab Page, Google Now için resmi olmayan güzel ve etkili bir Chrome eklentisidir.

New Tab Page, Google Chrome tarayıcınız üzerinde kullanabileceğiniz başarılı bir yeni sekme eklentisidir. Eklentiyi yüklediğinizde, açtığınız yeni sekmelerin görüntüsünün tamamen dğeiştiğini göreceksiniz.

Google Now'ın resmi olmayan eklentisi olan New Tab Page, yeni sekmeleriniz üzerinde Google arama kutusu, sesli arama, hava durumu, güncel haberler ve daha fazlasını sunuyor.

Eklentinin ayarlarını Chrome tarayıcınızın menüsünden eklentilere oradan da New Tab Page ve ayarları seçerek yapabilirsiniz. Hava durumu bilgisi ekranınızda görünmez ise Chrome tarayıcınızı açıp kapamayı deneyebilirsiniz.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu kelnti oldukça güzel tasarlanmış ve birçok kolaylık sunuyor. Farklı bir tarayıcı deneyimi yaşamak için denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Page Analytics

    Page Analytics web sayfanızın yönetimini ve geliştirilmesini kolaylaştıran bir analiz aracıdır
  • Page Shrinker

    Page Shrinker, Google Chrome tarayıcınız üzerinde gezindiğiniz web sayfalarının genişliğini ayarlayabileceğiniz bir eklentidir.
  • Ctrl-Tab

    Firefox internet tarayıcınızdaki sekmeleri Windows alt+tab yöntemi ile değiştirmek istiyorsanız bu küçük ama kullanışlı eklentiyi yüklemeniz gerekmektedir. ctrl+tab tuşlarına basarak Firefox sekmelerini değiştirmenize olanak tanıyan bu
  • Chrome IE Tab

    Google Chrome web tarayıcısı içinde IE sekmesi açmanızı sağlayan IE Tab eklentisiyle siteleri Internet Explorer tarayıcısındaymış gibi görüntüleyebileceksiniz.
  • IE Tab

    Firefox altında Internet Explorer sekmesi kullanarak Firefox ile giriş yapmanıza izin verilmeyen sitelere Firefox ile bağlanın.
  • Front Page Türkçe 5.0

    İşte Front Page'in İngilizce Yüzünden Kurtulmak İçin Bir Fırsat...
  • Cool Page 2.72

    Cool Page, sayfa düzeninde nesneleri basitçe sürükleyip bırakarak bir sayfa oluşturmanızı sağlayan bir WYSIWYG Web tasarım aracıdır.
  • Web Page Maker

    Web Page Maker HTML bilmeyen ve web deneyimi olmayan herkesin web sitesi yapabilmesini sağlayan pratik bir yazılımdır. Programın hazır tema ve araçlarını kullanarak web siteleri yapmak ve yönetmek kolaylaşıyor.