NexDroid ScreenSaver

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
728 TOPLAM İNDİRME

NexDroid ScreenSaver, mola verdiğiniz zamanlarda ekran koruyucu olarak kullanabileceğiniz basit,eğlenceli ve güvenilir bir ekran koruyucu programdır.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Alternatif programlar bulabileceğiniz Ekran Koruyucu kategorimize göz atabilirsiniz.

NexDroid ScreenSaver, Windows masaüstünüzde animasyonlu ve renkli şekiller gösterirken aynı zamanda ekranınızı koruyan pratik, basit, kullanışlı ve güvenilir bir araçtır.

Mola verdiğiniz zamanlarda ekran koruyucunuzu aktif ederek, masaüstünüzde piksel kaybetmenizi engelleyecek farklı ekran koruyucu desenleri kullanan ve ekranı koruyan program oldukça yararlıdır.

Kısa bir yükleme işleminin ardından ekran koruyucunuzu hemen test etmek için programın kurulduğu klasör içerisinde yer alan uygulamayı çalıştırabilir veya bilgisayarınızın ekran koruyucu moduna geçmesi için bekleyebilirsiniz.

Masaüstünüzde bir dizi renkli ve ilginç şeklin sunumunu yapan NexDroid ScreenSaver, bilgisayarınız üzerinde hareket algılanması durumunda tekrar masaüstüne dönecektir.

Minimalist animasyonlu şekillerle bilgisayarınızın ekranını süslemek istiyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir ekran koruyucu olan NexDroid ScreenSaver'ı tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.

Not: Kurulum sırasında karşınıza çıkacak olan üçüncü parti yazılımlara ait kurulum tekliflerine dikkat ediniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amaze ScreenSaver

    En beğendiğiniz resimlerden ekran koruyucu oluşturmaya ve bu resimlerin ekran koruyucu olarak bilgisayarımızın ekranını süslemesine ne dersiniz?
  • Titanic Screensaver

    Titanik ekran koruyucu
  • Flower Power Screensaver

    Ekranınızda güzel çiçekler görebileceğiniz ekran koruyucu..
  • 3D Angel Fish Screensaver 4.0

    Akvaryum Ekran Koruyucu
  • 3D Asteroids Screensaver

    Kendinizi uzayda astroidlerin arasında hissedeceğiniz bir ekran koruyucu
  • Rosary ScreenSaver 1.0

    Sevgiyi ifade eden güllerden oluşmuş harkulade bir ekran koruyucu
  • Screensaver Wonder 4

    Screensaver Wonder 4 Programı İle Kendi Müzik ve Videolarınızdan Ekran Koruyucularınızı Yaparak Ekranınızı Daha Eğlenceli Bir Hale Getirebilirsiniz.
  • Live Screensaver Creator

    Live Screensaver Creator, farklı web siteleri üzerindeki içerikleri kullanarak hareketli ekran koruyucuları oluşturabileceğiniz kullanışlı bir programdır.