NextGEN Gallery

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME
4.18 MB DOSYA BOYUTU

WordPress sitelerinizde hazırladığınız içeriklerinize resim galerileri ekleyebilmenize imkan tanıyan bir resim galerisi eklentisidir.

NextGEN Gallery, WordPress sitelerinizde çok sayıda görselin ve açıklamanın bulunduğu bir içerik hazırlarken işinize yarayacak enfes bir galeri eklentisidir.

WordPress sisteminde hala düzenli bir galeri oluşturmamız mümkün değil. Ek olarak kullanacağımız eklentiler sayesinde şık galeri sayfaları oluşturabilmeniz mümkün hale geliyor. NextGEN Gallery eklentisi, toplu olarak bir dizindeki ya da sıkıştırılmış arşiv dosyasındaki görselleri kullanarak yeni bir galeri oluşturabilir ya da mevcut bir galeriye dahil edebilirsiniz.

Albüm, galeri ve resim yönetimi gibi birçok aracı barındıran eklenti çok rahat bir yönetim paneli sunarak, tüm kontrolün elinizde olmasını sağlıyor. Oluşturduğunuz galerileri, yazılarınıza eklemek için de gerekli kodları kontrol panelinde size sunan eklenti ile slayt şov, albüm ya da tek bir resim gösterebiliyorsunuz.

Sık sık galeri sayfaları oluşturduğunuz bir web siteniz varsa, NextGEN Gallery uygulamasını denemenizi tavsiye ederim.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Envira Gallery

    Envira Gallery, WordPress sitelerinize birbirinden şık galeriler ve formlar ekleyebileceğiniz başarılı bir eklentidir.
  • NextGen Media Player

    NextGen Media Player çoğu video dosyasını oynatabilen bir medya oynatıcıdır
  • Nextgen Reader

    Nextgen Reader, Windows 8 için geliştirilmiş, hem dokunmatik hem de klasik cihazlara uygun arayüz sunan en hızlı RSS okuma uygulamasıdır.
  • Magic Gallery 4.65

    Magic Gallery , temel araclarıyla cevrımıcı resım galerısı olusturmanıza yarayan basit resimdüzenlemesi yapılan bir uygulamadır
  • CoffeeCup Photo Gallery

    CoffeeCup Photo Gallery Web Siteniz için fotoğraf galerisi oluşturma programıdır. GIF, JPG, PNG, BMP dahil olmak üzere bütün resim formatlarını destekler. HTML veya FLASH bilgisine gerek kalmadan, bilgisayarınızdaki resimleri otomatik olarak o
  • Gallery

    Fotoğraf galerisi kurun..
  • SkyAlbum Photo Gallery Builder

    Kendi flash fotoğraf galerilerinizi kolayca hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Office XP: Microsoft Clip Gallery

    Office XP: Microsoft Clip Gallery