Nextgen Reader

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME
0.9 MB DOSYA BOYUTU

Nextgen Reader, Windows 8 için geliştirilmiş, hem dokunmatik hem de klasik cihazlara uygun arayüz sunan en hızlı RSS okuma uygulamasıdır.

Nextgen Reader, Windows 8 platformu için geliştirilmiş, dokunmatik ve klasik cihazlara uyumlu görüntüleme düzeni sunan en hızlı RSS okuma uygulamasıdır. Feedly hesabınızla senkronize şekilde çalışan uygulama ile yerli ve yabancı haber kaynaklarını modern arayüz üzerinden takip edebilirsiniz.

Windows 8 için en başarılı Feedly istemcisi olarak gösterilen Nextgen Reader, her gün takip ettiğiniz onlarca web sitesini tek bir yere toplayarak işinizi oldukça kolaylaştırıyor. Feedly hesabınızda tuttuğunuz tüm RSS kaynaklarını otomatik olarak içerisine alarak sil baştan kaynak eklemeyi ortadan kaldıran uygulama, hem tablet hem de masaüstü kullanıcılar için ayrı arayüz sunuyor. Böylelikle kullandığınız cihaza göre düzen seçimi yapabiliyor ve aboneliklerinizi rahatlıkla takip edebiliyorsunuz.

Feedly hesabınıza giriş yaparak kullanabileceğiniz uygulamada varsayılan olarak tüm abonelikleriniz sol bölümde toplanıyor ve yeni haber geldikçe tıpkı e-posta uygulaması gibi görebiliyorsunuz. Kaynağa tıkladığınızda ise haberin özeti açılıyor; “Read More” butonuna tıklayarak haberin tamamını okuyabiliyorsunuz. Kaynağa tıkladığınızda metnin tamamının gösterilmesi, web sayfası olarak gösterilmesi şeklinde de ayarlayabiliyorsunuz. Okuduğunuz haberi okundu ve önemli olarak işaretleyebiliyor, o anda okumak için vaktiniz yoksa Instapaper hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Dilerseniz hemen üste konumlandırılmış “Post” butonu ile haberi Facebook ve Twitter hesabınızda paylaşabiliyorsunuz.

Nextgen Reader, haber kaynaklarını başlangıç ekranınızdan takip etme izni de vermektedir. Favori haber kaynaklarınızı başlangıç ekranınıza sabitleyebilir, uygulamayı açmadan canlı kutucuklar üzerinden takip edebilirsiniz.

Erkan Calp

Nextgen Reader

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Nextgen Reader uygulaması ile favori web sitelerinizin haberlerini tek bir yerden takip edebilirsiniz.

Nextgen Reader, Windows Phone platformundaki en hızlı en iyi arayüze sahip RSS takip uygulamasıdır. Feedly web sitesinde oluşturduğunuz haber kaynaklarını otomatik olarak ekleyerek sizi onlarca takip ettiğiniz haber kaynağını bir daha ekleme derdinden kurtaran Feedly istemcisi, deneme sürümü olarak gelmekte ve hiçbir kısıtlama / reklam sunmamaktadır.

Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli cihazlarla uyumlu olan uygulama, haber kaynaklarını Feedly hesabınızdan alıyor ve web sitesi üzerinden eklediğiniz tüm haber kaynaklarını senkronize işleminin (Haber kaynakları senkronize edilirken https yani güvenli bağlantı kullanılıyor.) ardından içe aktarıyor. Kendi eklediğiniz kaynakları takip edebileceğiniz gibi popüler akışlar sekmesine giderek en çok takip edilen RSS kaynaklarını ekleyebilir veya ilginizi çeken kategorileri inceleyebilirsiniz.

Haber kaynaklarını çevrimdışı okuma imkanı da sunan uygulamada beğendiğiniz haberleri sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilir, daha sonra internet bağlantısı olmadan okumak üzere OneNote ve Instapaper’a aktarabilirsiniz.

Yerli ve yabancı onlarca haber sitesini tek bir yerde takip etme kolaylığı sunan Nextgen Reader’ın başlıca özellikleri arasında;

  • Akış ve klasörleri başlangıç ekranına sabitleme, tek bakışta okunmamış haberleri görme
  • Twitter, Facebook, Windows Live’da paylaşma veya Readability, InstaPaper, Pocket’a kaydetme
  • Görsellerin de dahil edildiği çevrimdışı okuma modu
  • Sürekli değişen abonelik bağlantı merkezi
  • Makaleleri tüm öğeler, okunan öğeler, işaretlenen öğeler içerisinde arama
  • Makaleleri tam veya mobil görünümde okuma
  • YouTube videoları için destek
  • Farklı tema seçenekleri
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Weave News Reader

    Weave News Reader ile istediğiniz tüm haberler tek bir uygulamada.
  • Fedora Reader

    Ekonomik RSS okuyucu Fedora Reader ile internet bağlantınızı daha az düşünerek haber takip etmeniz mümkün.
  • Adobe Reader Touch

    Adobe Reader Touch ile PDF dosyalarınızı güvenli şekilde görüntüleyebilirsiniz.
  • NextGen Media Player

    NextGen Media Player çoğu video dosyasını oynatabilen bir medya oynatıcıdır
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • ezPDF Reader

    ezPDF Reader, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz modern pdf görüntüleme uygulaması.
  • Reuters

    Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.
  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.