NFL Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
24.9 MB DOSYA BOYUTU

NFL Mobile uygulaması ile Amerikan Futbolu heyecanını tablet ve bilgisayarınızdan takip edebilirsiniz.

NFL Mobile, Amerikan Ulusal Futbol Ligi heyecanını Windows 8 tablet ve bilgisayarınızdan takip edebileceğiniz resmi uygulamadır. Nefes kesen maçların öne çıkan anları, canlı maç sonuçları, haberler ve çok daha fazlası bu uygulamada.

NFL Mobile ile Amerikan Futbolunu daha yakından takip edebilirsiniz. Favori NFL takımınızı seçip takımınız hakkında haberleri okuyabilir, maçlarını anbean takip edebilir, kadro - oyun başlama saati – önemli pozisyonları ve daha fazlasını içeren güncellemeleri alabilirsiniz. Bunun yanı sıra maçları canlı olarak izleyebilir, maç özetini izleyebilirsiniz.

NFL Resmi Windows 8 uygulaması sade ve modern arayüzü ile de sizi sizden alacak. Sabah haberleri, öne çıkan videolar, haberler, sosyal medya gelişmeleri ile süsleniyor ana ekranınız. Sağ tıklayarak açacağınız menüden istediğiniz haftanın maç sonucuna, haberlere ulaşabiliyorsunuz. Amerika’da iseniz bilet satın alma ve resmi mağaza sayfasına da ulaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

NFL Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

NFL Mobile uygulaması ile Amerikan Futbolunu daha yakından takip edebilirsiniz.

Kuzey Amerika’nın en önemli spor organizasyonlarından biri olan NFL yani Amerika Ulusal Futbol Ligi heyecanı artık cebinizde. Favori NFL takımınızın tüm maçlarını ve takımınızla ilgili tüm gelişmeleri doğrudan Android akıllı telefon ve tabletinizden takip etmenin yanı sıra haberleri okuyabilir, NFL maçlarına bilet satın alabilir veya mağazaya uğrayabilirsiniz.

NFL Mobile, Amerikan Futboluna ilgi duyan herkesin akıllı telefon ve tabletinde olması gereken bir spor uygulaması. Amerikan Futbolu ile ilgili merak ettiğiniz her şey bu uygulamada. NFL maç skorları, canlı yayın, oyun boyunca kritik anlar, takım sıralamaları, istatistikler, kadrolar, fikstür, uzman analizleri…

İki NFL takımınızı takip etme izni veren uygulamada toplam 42 NFL takımı bulunuyor. Takım seçimini yapmanızın ardından gelecek bildirimleri de ayarlıyor ve sadece seçtiğiniz NFL takımlarına ait güncellemeleri sunan ana ekran karşılıyorsunuz. Uygulama Türkçe dil desteği sunmuyor ancak ana ekran ve seçenekler çok karmaşık olmadığından rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. En üstte takımınızın oynadığı son maç, alt bölümde haber ve NFL’in resmi Twitter hesabından etkinlikler gösteriliyor. Yeni bir içerik olup olmadığını sağ üstteki bildirim simgesinden görebiliyorsunuz.

NFL Mobile, Amerikan Futbolunu takip etmek isteyenler için eşsiz bir uygulama.

Erkan Calp

NFL Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
33.1 MB DOSYA BOYUTU

NFL Mobile, Amerika Futbolunu iPhone ve iPad'inizden takip edebileceğiniz resmi uygulamadır.

NFL Mobile, Amerikan Futbolu heyecanını iPhone ve iPad’inize taşıyan resmi uygulamadır. Tamamen ücretsiz olan uygulama modern ve sade arayüzünün yanı sıra kişiselleştirilebilir bildirim ayarları ile dikkatinizi çekecek.

Aynı anda iki NFL takımını takip edebileceğiniz uygulamada sadece NFL takımınıza ait gelişmeler sunulmuyor. Hiçbir maçını kaçırmadığınız NFL takımınızın oynadığı / oynayacağı tüm maçların skorlarını takip etmenin yanı sıra sakatlıklar, öne çıkan pozisyonlar, oyun başlama zamanını da içeren bildirimler alabiliyor, doğrudan uygulama üzerinden NFL.com rüya takımınızı takip edebiliyor, tartışmalı pozisyonları izleyebiliyor, maça bilet satın alabiliyor, çeşitli aksesuarların bulunduğu mağazayı ziyaret edebiliyorsunuz.

NFL Mobile uygulamasında toplam 42 NFL takımı bulunuyor. Bunlar arasında favori 2 takımınızı seçip uygulamanın ana ekranına ulaşıyorsunuz. Başlangıçta seçtiğiniz takımı sonradan değiştirebileceğiniz gibi alacağınız bildirimleri de isteğinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Oynanan son maç, haber ve analizler, sosyal medyadan gelişmeler ana ekranınızı kaplıyor.

NFL Mobile, maçları izlemenin yanı sıra dinleme imkanı da sunuyor. Amerikan Futboluna ilgi duyuyorsanız ve de maçlarını takip edebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız NFL Mobile sizin için yaratılmış.

Erkan Calp

NFL Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

NFL Mobile uygulaması ile Amerikan Futbolu maçlarını nerede olursanız olun takip edebilirsiniz.

NFL Mobile, NFL severlerin maçları daha kolay takip edebilmeleri için geliştirilmiş ücretsiz ve kullanımı basit spor uygulamasıdır. Hem Amerika hem de Türkiye’deki NFL severlerin yararlanabileceği uygulama oldukça zengin içeriğe sahip.

2014 güncellemesini alarak daha işlevsel olan ve daha modern görünüme kavuşan NFL Mobile uygulaması NFL maçlarını mobil platforma taşıyor. Kişiselleştirilebilir güncellemelerle desteklediğiniz NFL takımının hiçbir maçını kaçırmayacak, maç sonucundan anında haberiniz olacak, takımdaki sakatlanmaları takip edebileceksiniz. Bunun yanı sıra sabah haberlerini ve analizleri bulacaksınız.

Verizon müşterileri için NFL Redzone, NFL Network, canlı yayın gibi ekstra özellikler sunan NFL Mobile’ın başlıca özellikleri:

  • İki favori NFL takımınızın maçlarını takip edebilir,
  • NFL.com rüya takımınızı takip edebilir ve canlı yayını izleyebilir,
  • Verizon müşteri iseniz Premium özelliklerden faydalanabilir,
  • Maç bileti satın alabilir,
  • NFL Mağazası’na göz atabilirsiniz.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Madden NFL 23

    Madden NFL serisinin yeni oyunu Madden NFL 23 çıkış için geri sayıma başladı.
  • Madden NFL 24

    En yeni Amerikan futbol oyunu olan Madden NFL 24, yeni yapay zeka sistemi ile gerçekçi bir oyun deneyimi yaşatıyor.
  • YouCam Mobile

    YouCam Mobile, CyberLink tarafından geliştirilmiş video ve fotoğraf çekme, düzenleme ve paylaşma uygulaması.
  • PowerDirector Mobile

    Powerdirector Mobile, dokunmatik ekranlı cihazlarla da uyumlu olan ücretsiz ve kolay kullanımlı bir video düzenleme uygulamasıdır.
  • Foxit Mobile PDF

    Foxit Mobile PDF, ücretsiz, hızlı, basit ve ufak boyutlu pdf görüntüleme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • TAV Mobile

    TAV Mobile uygulaması ile TAV bünyesindeki 8 havalimanı hakkında tüm bilgilere hızlıca ulaşabilirsiniz.
  • miCoach

    miCoach, Adidas'ın Windows 10 kullanıcılarına özel hazırladığı fitness - spor uygulaması.
  • Egzersiz

    Egzersiz, evde rahatlıkla yapılabilecek egzersizler içeren tamamen Türkçe bir spor uygulaması.