Nice Slice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Nice Slice, yiyecekleri bıçakla dilimlemeye çalıştığınız zorlu bir refleks oyunu.

Nice Slice, yemek hazırlarken bıçağı ne derece ustalıkla kullandığımızı gösterdiğimiz zorlu bir refleks oyunu. Ekmek, kek, meyve ve daha nice yiyeceği son derece keskin bıçağımızla profesyonel şekilde nasıl dilimlediğimizi gösteriyoruz. Şov amaçlı girdiğimiz mutfak dışında akla hayale gelmeyen yerlerde de bulunuyoruz.

Android platformuna ücretsiz çıkış yapan oyunda adından da tahmin edeceğiniz üzere hazırlanan dilimlerin kusursuz olması gerekiyor. Önümüze gelen yiyecekleri kolaylıkla dilimlememizi engellemek için kesim yeri koyulmamış. Rastgele bıçağı savuruyoruz. Lakin keserken son derece hızlı olmamız gerekiyor. Aksi halde yiyecek tezgahtan kayıp gidiyor ve süremiz bitiyor. Süre demişken, oyunda dilimleme işlemini ne kadar seri yaparsak o kadar fazla ek süre kazanıyoruz.

Erkan Calp

Nice Slice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Nice Slice, yiyecekleri bıçakla ince dilimlere ayırdığınız bir refleks oyunu.

Nice Slice, mutfakta şov yapmamızı isteyen refleks oyunlarından biri. En ufak hatada parmağı götürebilecek keskinlikte bıçakla yiyecekleri kusursuzca dilimlememiz gerekiyor. Çok yavaş olursak malzeme tezgahtan kayıp düşüyor. Fazla hızlı ancak dikkatsizce davrandığımızda da bıçağı boşa sallayarak süreden kaybediyoruz.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle hem iPhone hem de iPad’de rahat, keyifli, sıkıcı olmayan oynanış sunan Nice Slice’da yiyecekleri süre bitmeden dilimlemeye çalışıyoruz. Dilimleme işlemi çok basit ancak bir taraftan süre işlediğinden kesme işleminde yavaş kalırsak diğer deyişle bıçağımızı bir şef gibi kullanamazsak süre barı hızlıca eriyor ve sil baştan başlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Laser Slice

    Laser Slice, Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışan bilen bir tür beceri oyunudur.
  • Slice IN

    Slice IN, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Fruit Slice

    Fruit Slice, parmak hareketleriyle meyve kesme üzerine kurulu olan bir mobil oyundur.
  • Slice

    Android Slice oyunuyla yüzlerce tahta parçalarını dilimleyerek eğlence dolu anlara hazırlanın
  • Slice It!

    Slice It! geometri bilimi üzerine kurulu olan oldukça eğlenceli bir zeka oyunudur.
  • Cut And Slice Fish

    Cut And Slice Fish, popüler meyve kesme ve dilimleme oyunlarından farklı olarak ekrana gelen balıkları kestiğimiz Android uygulamasıdır.
  • Slice And Cut Fruit

    Slice And Cut Fruit, ekrana gelen tüm meyveleri keserek dilimlemeye çalışacağını heyecanlı ve eğlenceli bir Android oyunudur.
  • Slice HD

    Üst düzey beceri gerektiren bu bulmaca oyununda amacınız keskin bıçaklardan sakınarak ekranda yer alan düğmelere basmak.