Nike Training Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,050 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz spor uygulamasıdır.

Nike Training Club, Nike tarafından geliştirilmiş ve Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz, daha çok kadınlar hedef alınarak tasarlanmış bir evde egzersiz yapma uygulamasıdır.

Dünyanın en iyi spor malzemeleri üreten markalarından biri olan Nike artık mobil uygulama işine de el attı bildiğiniz gibi .Training Club da spor salonuna gitmeye vakti olmayan çalışan kadınların ya da annelerin evlerinden katılabilecekleri bir platform ve topluluk uygulaması.

Uygulamayı indirdiğinizde ilk olarak yapmanız gereken şey, egzersiz türünü seçmek. Ardından da kendi seviyenizi başlangıç, orta ve ileri seçeneklerinden birini seçerek belirliyorsunuz. Uygulama da size ona göre egzersizler sunuyor.

Uygulama ile 15, 30 ve 45 dakikalık egzersizleri nerede olursanız olun herhangi bir ekstra alet olmadan yapabilirsiniz. 100'den fazla Nike'ın profesyonel eğitmenleri ve profesyonel atletler tarafından geliştirilmiş egzersiz uygulamada sizleri bekliyor.

Bütün egzersizler adım adım ve videolar eşliğinde size sunuluyor. Aynı zamanda sizi motive tutmak için sesli rehber de bulunuyor. Bütün egzersiz tarihinizi ve gelişmenizi de daha sonra uygulamadan görüntüleyebiliyorsunuz.

Eğer siz de evde egzersiz yapmaya başlamak istiyorsanız, Nike Training Club'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Nike Training Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
34.1 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz egzersiz uygulamasıdır.

Özellikle çalışan veya çok yoğun bir hayatı olan kadınlar için tasarlanmış olan Nike Training Club'ı çok seveceğinize inanıyorum. Günde 15, 30 ya da 45 dakikanızı ayırarak, ektsra alet edevata ihtiyaç duymadan ve spor salonuna bile gitmeden sağlıklı bir hayata adım atabilir ve vücudunuza şekil vermeye başlayabilirsiniz.

iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulama, daha çok kadınlar düşünülerek Nike tarafından geliştirilmiş. Zaten spor konusunda bir numara olan Nike'ın bu spor platformu da çok başarılı.

Uygulamayı indirdikten sonra ilk olarak yapmak istediğiniz egzersiz türünü, daha sonra da bulunduğunuz seviyeyi seçiyorsunuz. Uygulama da size en uygun egzersiz türlerini videolu ve adım adım anlatımlı olarak sunuyor.

Uygulamada 100'den fazla egzersiz bulunuyor ve hepsi tek tek profesyonel eğitmenler ve atletler tarafından seçilmiş. Eğer siz de evde kendi kendinize spora başlamak istiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Runtastic Results Training

    Runtastic Results Training uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca spor yapmayı öğrenebilirsiniz.
  • Nike Football

    Nike Football uygulaması ile Nike ürünlerini takip edebilir, sporcu arkadaşlarınızla etkinlik düzenleyebilirsiniz.
  • Archery Training Heroes

    Archery Training Heroes, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ok atma oyunudur.
  • HIIT Interval Training TimerAD

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz zaman tutma uygulamasıdır.
  • Nike+ Running

    Android cihazlarında kullanabileceğiniz koşu takip uygulamasıdır.
  • Football Club Management 2024 APK

    Football Club Management 2024 APK, akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve birçok özelliği barındıran bir menajerlik oyunudur.
  • Tennis Club Story

    Tennis Club Story mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur
  • Mini Golf Club

    Mini Golf Club, Unity oyun motoru kullanılarak geliştirilmiş kaliteli bir golf simülasyonu oyunu.