Norton Identity Safe

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,342 TOPLAM İNDİRME
31.17 MB DOSYA BOYUTU

Norton Identity Safe ile kullanıcı adı ve parolaları şifreli olarak saklayabilir, şifreli notlar tutabilir ve formları otomatik olarak doldurabilirsiniz.

Norton'un parola yöneticisi Identity Safe, sitelere daha hızlı ve güvenli giriş yapmanızı sağlıyor. Norton Identity Safe'i 1 Ekim'e kadar indirenler ücretsiz olarak yararlanabilecek. Daha sonra uygulama ücretli olacak.

Norton Identity Safe çapraz platform ve çapraz tarayıcı desteği sunuyor. Yani uygulama Windows, Android, iOS ortamlarında ve Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari tarayıcılarıyla uyumlu çalışıyor.

Platform özgürlüğü sayesinde kullanıcı adı ve şifrelere her yerden ulaşılabiliyor. Kullanıcı adlarını ve parolaları şifreleyerek saklayan Norton Identity Safe internette daha güvenli gezinmenizi de sağlıyor. Norton'un site URL'lerini denetleyen aracıyla girmek istediğiniz sitelerin tehlikeli olup olmadığını söyleyebiliyor. Ayrıca uygulamayı kullanırken gezdiğiniz siteleri sosyal ağlarda kolayca paylaşabiliyorsunuz. Uygulamayla notlar tutmak ve bu notları güvenli bir şekilde saklamak mümkün. Güvenli olduğu kadar işlevsel de olan Norton Identity Safe ile sitelere kayıt olurken girmeniz gereken form bilgilerini uygulamaya kayıt ederek otomatik form doldurma özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Yeşim Halıcı

Norton Identity Safe

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
802 TOPLAM İNDİRME

Norton Identity Safe, parolalarınızı güvenli bir şekilde saklar, hatırlamanıza yardımcı olur.

Dünyanın lider güvenlik sağlayıcısı Norton’un Identity Safe uygulaması ile parolalarınızı güvenli bir şekilde yönetebilir, sık ziyaret ettiğiniz sitelerde daha hızlı oturum açabilirsiniz. Her seviyedeki kullanıcıya hitap eden arayüze sahip bu parola yöneticisi, tüm kullanıcı adlarınızı ve şifrelerinizi kaydeder ve cihazlar arasında otomatik olarak senkronize eder.

Web sitelerine giriş yaparken, alışveriş yaparken kişisel verilerinizi otomatik olarak doldurarak zamandan tasarruf etmenizi sağlayan Norton Identity Safe sayesinde onlarca şifreyi hatırlamanıza gerek kalmayacak.

Tek bir şifreyle tüm oturum açma bilgilerinize ulaşmanızı mümkün kılan uygulama üzerindeki tüm bilgileriniz tek ve güvenli bir yerde saklanır. Kişisel verilerinizi şifreleyerek saklayan uygulama, tuş vuruşlarınızı kaydeden phishing ve kötü niyetli sitelerini önleyerek güvenli şekilde internette gezinmenizi sağlar. Ziyaret ettiğiniz web sitesi daha açılmadan güvenli olup olmadığını size bildirir.

Tüm parolalarınızı yüksek güvenlik standartlarında şifreleyerek saklayan Norton Identity Safe uygulaması, tamamen ücretsizdir.

Erkan Calp

Norton Identity Safe

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
629 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Norton Identity Safe uygulaması ile tüm parolalarınızı tek bir yerde saklayabilirsiniz.

Norton Identity Safe, farklı platformlardaki onlarca şifreyi hatırlamanıza yardımcı olan ücretsiz bir uygulamadır. Tüm parolalarınızı güvenli bir şekilde saklayarak, sık ziyaret ettiğiniz sitelere kolayca giriş yapmanızı sağlayan bu parola yöneticisi, tamamen ücretsiz olup, tüm cihazlarınız arasında senkronize şekilde çalışmaktadır.

iPhone ve iPad'iniz için en yüksek güvenlikli parola yöneticisi olan Norton Family uygulamasında adres, kredi kartı, banka hesapları gibi kişisel bilgileri saklayabilirsiniz. Oturum açma bilgilerinizi kaydederek zamandan tasarruf etmenizi sağlayan uygulama, PIN tabanlı erişim sistemini desteklemektedir.

Oldukça sade tasarlanmış arayüze sahip uygulamada + simgesine dokunarak yeni giriş bilgileri ekleyebilir, eklediğiniz bu bilgileri dilediğiniz zaman kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinizi ekleyerek, güvenli ve hızlı alışverişin keyfini sürer, forum sitelerine tek dokunuşla giriş yapmanın kolaylığını yaşarsınız.
Tüm parolalarınızı güvenli bir ortamda saklayarak, şifre hatırlama derdinden kurtaran Norton Identity Safe, her telefon ve tablettte bulunması gereken uygulamalardan.

3.0.77 sürüm yenilikleri:

  • Tamamen yeni kullanıcı arayüzü
  • Cüzdan bilgilerini saklama
  • Güvenli PIN tabanlı giriş
  • Sık kullanılan oturum açma bilgilerini favoriler olarak işaretleme
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Safe In Cloud

    Safe In Cloud, kullanıcıların şifrelerini kolayca yönetebilmeleri için tasarlanmış kullanışlı ve güvenilir bir yazılımdır.
  • KeePass Password Safe

    KeePass Password Safe ile sürekli aklınızda tutmanız gereken şifreleri bu yazılıma kaydedip gereken yerlerde bir ana şifre girerek kullanabilir ve artık şifrelerinizi unutmak derdinden kurtulabilirsiniz.
  • ToolWiz Password Safe

    ToolWiz Password Safe, farklı web siteleri ve kullanıcı hesaplarınız için kullanmakta olduğunuz şifreleri güvenle saklayabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Password Safe

    Programlarda kullandığınız veya sık ziyaret ettiğiniz web sitelerindeki hesap ve parolalarınızı güvenli bir ortamda kayıt altında tutmak istiyorsanız ücretsiz Passoword Safe programı tam aradığınız araç.
  • Privacy Safe and Protect Folder 3.0

    Privacy Safe and Protect Folder 3.0
  • Identity Finder

    Identity Finder ile bilgisayarınızda sizin bile kayıtlı olduğunu bilmediğiniz kişisel verilerinizin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Norton 360

    Norton 360 kapsamlı güvenlik gereksinimi olan kullanıcılar için tasarlanmış, kolay kullanımlı ve minimum kullanıcı etkileşimi gerektiren komple bir güvenlik paketidir.
  • Kaspersky Safe Kids

    Kaspersky Safe Kids indir, çocuklarınızın internet güvenliği içi kullanmanız gereken bir cümle.