Notepad Plus

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,575 TOPLAM İNDİRME
0.42 MB DOSYA BOYUTU

Notepad Plus, kullanıcıların klasik Notepad uygulamasına alternatif olarak kullanabilecekleri ücretsiz bir metin editörüdür.

Notepad Plus, Windows kullanıcılarının klasik not alma uygulaması Notepad'e alternatif olarak kullanabilecekleri ücretsiz bir metin editörü olarak dikkat çekmektedir.

Aynı Notepad'de olduğu gibi sade ve şık bir arayüzü kullanıcılarının beğenisine sunan Notepad Plus, kullanıcıların hazırladıkları metin dosyalarını RTF formatında bilgisayarlarına kaydetmelerine olanak sağlamaktadır.

Ayrıca kullanıcılara sunmuş olduğu renk ve font seçimi gibi özellikleri sayesinde Notepad Plus'ı Notepad'in gelişmiş bir sürümü olarak da adlandırabiliriz.

Temel metin düzenleme seçenekleri, RTF formatında dosya kaydetme, metin rengi ve font seçimi gibi özellikleriyle oldukça kullanışlı bir Notepad alternatifi olan Notepad Plus'ı tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.

Can Çevrim

Notepad Plus

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

Notepad+, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde not alma işlemlerini kolaylaştıran, aynı zamanda el ile çizim yapma imkanı sunan

Notepad+, ister el ile ister klavye ile yazı yazabileceğiniz ve isterseniz çizimler bile yapabileceğiniz bir Android not alma uygulamasıdır. Renkli yazı ve çizimler yapmanıza da olanak sağlayan uygulamanın alternatifi olarak bulabileceğiniz bir çok ücretsiz uygulama olmasına rağmen profesyonel ve kullanışlı bir not alma uygulaması istiyorsanız Notepad+'ı satın alarak kullanmanızı tavsiye ederim.

Alışveriş listesi, seyahat defteri, yapılacaklar listesi vb. işlemler için kullanabileceğiniz uygulama Android marketi üzerinde bulabileceğiniz en pratik ve kolay kullanıma sahip olan not alma uygulamalarından bir tanesidir. Yeni bir uygulama olmasına rağmen ilerleyen dönemlerde büyük bir ilgi göreceğini düşündüğüm uygulamayı mutlaka denemelisiniz.

Özellikler:

  • Elle yada klavye ile yazı yazabilme
  • Yazım ve çizim işlemleri için kalem kullanabilme
  • Farklı renk seçenekleri
  • Çoklu defter oluşturabilme
  • Aldığınız notları paylaşabilme
  • Notlarınızı şifre ile koruma
Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Advance Notepad

    Advance Notepad, dahili takvim ve sesli okuma gibi gelişmiş özelliklere sahip olan ücretsiz bir metin editörüdür.
  • CSS HTML Notepad

    CSS HTML Notepad programı sayesinde web tasarım kodlama işlemlerinizi en hızlı ve kolay yoldan gerçekleştirebilirsiniz.
  • DocPad

    DocPad, Notepad'e alternatif olarak kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir metin editörüdür.
  • AkelPad

    Windows'un içerisinde bulunan "Notepad" not defteri yazılımına alternatif olarak kullanabileceğiniz, gelişmiş özelliklere sahip ücretsiz bir metin editörü olan AkelPad ile klasik "Not Defteri" programında olmayan bir çok özelliği de kullana
  • Write!

    Write!, yazı yazarken rahatsız ekrandaki diğer renk ve nesnelerden rahatsız olmayarak aynı anda birden fazla yazı üzerinde çalışmak isteyen kullanıcıların yararlanabileceği ücretsiz bir metin editörü.
  • Notepad Enhanced

    Standart Notepad uygulamasının işlevlerini yetersiz buluyorsanız biraz daha geliştirilmiş Notepad Enhanced'i denemeyi unutmayın.
  • A Notepad

    A Notepad programını kullanarak kolayca kodlarınızı yazabilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Jovial Notepad

    Hem basit ve hafif, hem de ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir metin editörü arıyorsanız Jovial Notepad'i indirin.