Nova Dental 2008 3D

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
9,839 TOPLAM İNDİRME
312 MB DOSYA BOYUTU

Diş Hekimleri Hasta Takip Otomasyonu

Nova Dental 2006 3B Diş Hekimleri Hasta Takip Otomasyonu; Türkiyenin en iyi Dental Clinic Otomasyonu. rn-Kullanıcı Dostu.Kültür Bakanlığınca Tescillenmiş olması. -Tüketici dostu olması 2 Yıl ücretsiz yenileme (upgrage) imkanı. rn-Virtual Key Security Güvenlik Anahtarı ile maksimum veri güvenliği. rn-Nova-Ifab Veritabanı Yedekleme Yazılımı ile maksimum veri koruma güvenligi. rn-Yüzlerce kullanıcı memnuniyeti ile başarısını kanıtlaması. rn-Önce Müşteri memnuniyeti zihniyeti ile çalışması.rn-Yüzde Yüz Client-Server (Çoklu Kullanıcı) mimari ile bağlantı imkanı.rn-Sınırsız sayıda hasta kimlik bilgilerinin tutulması. rn-Diagnoz,Sınırsız sayıda planlama ve tedavi bilgilerinin görsel olarak işlenmesi. rn-Hasta Görüşmelerinin Saklanması. rn-Adres Etiket tasarlama ve bastırma. rn-Hastaya özel Rapor verebilme ve Kullanıcının özel raporları oluşturabilmesi. rn-Tüm raporların kullanıcı tarafından tasarlanabilmesi. rn-Telefon Karel Santral ile haberleşerek hastanın hangi tarih ve saatlerde kaç defa arandığının tespitini sağlaması. rn-TDB Birim Fiyatlarının kolay ve kullanılabilir şekilde hazırlanabilmesi. rn-Hasta tedavi ücretlerinin takibi ve Cari işlemlerinin tutulması. rn-Laboratuvar işlemlerinin tutulması.rn-Binlerce ilaç bilgisini içermesi.Her yıl ücretsiz olarak yenileme imkanı ve istenirse kullanıcı tarafından ilaç bilgilerinin degiştirilmesi ve/veya eklenebilmesi. rn-Hasta Anamnez Bilgilerinin Tutulması ve bunların doktor tarafından rahat takip edilebilmesi için görsel uyarı hatırlatmaları. rn-Görüntüleme Kayıt ile RVG ve Intra-Oral Kameralar ile Tam entegrasyon ile kolay ve esnek kullanım.rn-Çekilen resimlerin bir yada birden fazla diş ile gösterilebilmesi. rn-RVG ile Türkiyede mevcut olan (Tropy, Dr.Suni Apprexy, WixWin2000, Progeny, DürrDental) gibi yazılımlar ile tam entegrasyon. rn-Kolay Kullanımlı Resim Editörü. rn-Nova RVG Editörü.(Rötgen Renklendirme,Netleştirme,Açı Mesave,Alan,Yoğunluk histogramı,Zoom,Highlight vb ölçümleme ve/veya görüntüleme) rn-Sınırsız Period vs..
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nova Dental 3D

    Dünyanın ilk 3 Boyutlu Diş Hekimliği Hasta Takip Yazılımı
  • Boğaziçisoft Macro Dental 3D Diş Hekimliği Yazılımı

    Macro Dental diş klinikleri ve diş hekimleri düşünülerek hazırlanmış bir otomasyon yazılımıdır. Yazılım ofisiniz için gerekli tüm işlemleri yerine getirerek vazgeçilmez asistanınız olma konusunda iddialı.
  • Pharma Pro 3.20

    Sağlık sektöründe çalışanlar için oldukça yararlı bir yazılım.
  • Genel Hasta Takip v3.0

    Sağlık kuruluşlarında kullanılmak üzere hazırlanmış program ile, kuruluşlar hastalarının birçok bilgisini tutabilecek ve hasta takibi yaparak daha verimli sağlık hizmeti verebilecekler.
  • AKINSOFT Dental s.2.08

    AKINSOFT Dental s.2.08
  • Clinic Management 2007

    Doktorlar için geliştirilmiş klinik yönetim programıdır.
  • Hasta Sevk Pro

    Hasta sevk kayıtlarını tutan ve daha birçok özelliği olan bir program
  • Hasta Takip 1.1

    -Hastanın bütün detay bilgilerini girebilme.