NTVMSNBC Haber Geldi Servisi

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,056 TOPLAM İNDİRME
0.19 MB DOSYA BOYUTU

Haber sitelerine girmeye vakti olmayanlar için çok iyi bir çözüm.

NTVMSNBC Haber Geldi Servisi işaretlediğiniz konuyla ilgili gelişen yeni haber anında duymanızı sağlar. Haber geldiği anda, haber geldi uyarısı ekranınızda yanıp sönmeye başlar ve isterseniz sesli olarak uyarır. Bu uyarıyı tıkladığınızda karşınıza küçük bir pencere açılır ve bu pencereden haberleri okuyabilirsiniz.

Dilerseniz haberin detayını öğrenmek için o haberin üzerine tılamanız yeterli olacaktır. Bu servis sayesinde spor, ekonomi, kültür-sanat, yaşam, teknoloji, güncel konularda haber alabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken hangi konuda ne kadar sıklıkta haberdar verilmek istediğinizi belirtmek ve yazılımı bilgisayarınza yüklemektir.

Önemli: Programı çalıştırabilmeniz için bilgisayarınızda Adobe AIR uygulamasının yüklü olması gerekmektedir.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ntvmsnbc

    ntvmsnbc.com haber, video ve foto galeri içeriğini daha kolay ve hızlı bir şekilde takip etmenizi sağlayan Chrome eklentisi.
  • RSS Bandit

    RSS servisi özelliğine sahip ve XML beslemeler bulunduran web sitelerindeki gelişmeleri anlık olarak hızlı bir şekilde takip edebilmenize olanak tanıyan tamamen ücretsiz bir RSS okuma programı.
  • Aktif Haber Posta Servisi

    Aktifhaber Posta Servisi size günün önemli ve flaş gelişmelerini site site dolaşmadan, öğrenme şansı veriyor. Üstelik kurulumu ve kullanımıda çok basit!
  • Yedek Servisi

    Yedek Servisi; Manuel, otomatik yedekleme, yedekleri geri alma ve Interbase yedekleme bölümü ile AKINSOFT Yedekleme Servisi artık yedeklerinizi alırken ya da yedeklerinizi geri alırken sadece bir tuşla işlem yapmanızı sağlıyor.
  • HDD Temperature

    Bilgisayanızdaki sıcaklıkları size haber verip uyaran cok güzel bir program
  • Sandık.org Haber Alarmı

    Siyasi Haberler'den Habersiz Kalmayın...
  • miniRSS

    RSS 2.0 Destekli RSS Haber Okuyucu
  • RssReader

    RSS ve Atom haber beslemelerine en hızlı yoldan ulaşmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir RSS okuyucu.