OBS Ticari Paket 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,104 TOPLAM İNDİRME
0.47 MB DOSYA BOYUTU

OBS Ticari Paket, firmanızın cari hesap, fatura irsaliye, çek, senet ve adres işlemlerini yapmanızı kolaylaştıracak olan kullanışlı ve ücretsiz bir muhasebe programıdır.

OBS Ticari Paket, Windows tabanlı ve MSSQL Server 2012 Express veri tabanlı bir ticari muhasebe programıdır. Programı ister lokal olarak isterseniz de uzak bağlantı üzerinden kullanabilirsiniz.

Firmanızın hesaplarını kolaylıkla takip edebileceğiniz, müşteri cari hesabı, çek-senet, fatura-irsaliye-stok, döviz kurları, adres modüllerini içeren ve kullanışlı bir arayüze sahip olan programı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Detaylı raporlama özelliklerini kullanarak raporlar alarak isterseniz PDF, Word ve Excel formatında kayıt yapabilirsiniz. Ayrıca bu dosyalarınızı E-posta ile gönderme seçeneği de mevcuttur.

Firmanızda yapacağınız işlemlerin bir çoğunu kolayca ve kısa zamanda gerçekleştirmenizi sağlayan OBC Ticari Paket programını ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Firmanızın ihtiyaçlarına göre geliştirici ile iletişime geçerek programa  ek özellikler ve farklı modüller ekletebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ayrax Muhasebe Standart

    AYRAX MUHASEBE / STANDART, küçük ve orta ölçekli işletmeler için hazırlanan ve firmaların ön muhasebelerini kolayca tutmalarını sağlamak üzere hazırlanmış bir “Ticari Paket Program”dır.
  • CPSOFT Otomasyon

    Ticari Paket Programı küçük ve orta ölçekli işletmelerin ticari faaliyetleri sırasında ihtiyaç duydukları işlevler bu pakette.
  • Riva Entegra

    Her büyüklükte işletmenin temel ihtiyacını karşılayan komple ticari paket
  • Turksa Ticari Adam

    Ufak ve orta ölçekli firmalarin ön muhasebelerinin tutulmasi amaciyla son teknolojiye uygun windows tabanli kolay arayüzlü paket yazilimdir.
  • Aymet Ticari Muhasebe

    Aymet Ticari Muhasebe, firmanızın yada işletmenizin ticari muhasebe işlemlerini yapabileceğiniz kullanımı kolay ve hızlı bir muhasebe yazılımı.
  • Aymet Ticari Muhasebe - İngilizce Rapor

    Aymet Ticari Muhasebe programı ile İngilizce ticari raporlar alabilir ve bunları iş için kullanabilirsiniz.
  • Yılsoft Ticari Muhasebe Programı

    Küçük ve orta ölçekli işletmeler için para ve ürün hareketlerini takip eden ticari bir ön muhasebe programıdır
  • Prof Ticari

    Prof Ticari, standart ön muhasebe yazılımlarından beklediğiniz her türlü işlemi gerçekleştirmenizi sağlar.