Ocean Run 3D

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
222 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Ocean Run 3D, su altı dünyasında macera arayan sörfücünün yerine geçtiğiniz aksiyon dozu yüksek bir oyun.

Ocean Run 3D, su altında bizleri tehlikeli bir maceranın içerisine sürükleyen sonsuz koşu tarzında hazırlanmış bir aksiyon – beceri oyunu. Mobilin yanı sıra Windows platformunda da karşımıza çıkan yapımda su altında sörf yapmayı seven bir gencin yerine geçiyoruz.

PC tarafında da son derece detaylı ve göz alıcı görseller sunan Ocean Run 3D oyununda milyonlarca canlının yaşamını sürdürdüğü etkileyici su altı dünyasına giriş yapıyoruz. Doğrudan sörfümüze atlayarak oyuna başlıyoruz.

Sörfümüzden düşmeden mümkün olduğunca yol almaya ve karşımıza çıkan denizatlarını toplamaya çalıştığımız bir yandan da bizi lezzetli bir akşam yemeği gibi gören tehlikeli balıklardan kaçmaya çalıştığımız oyunda ilerlemek son derece zor. Her ne kadar sadece parmağımızı kaydırarak engelleri geride bırakabilsek te durma lüksümüz olmadığından son derece çevik olmamız, engeli birkaç metre önden sezmemiz gerekiyor.

Oyunda engel olarak karşımıza çıkan tek şey kocaman canavar balıklar değil. Üzerimize hangi noktadan atlayacağı belli olmayan patlayıcı deniz kestaneleri ve yolumuza hiç olmadık zamanda çıkarak bize zor anlar yaşatan mercan kayalıklar sörf yapmamızı engelleyen diğer etkili öğeler.

Erkan Calp

Ocean Run 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
310 TOPLAM İNDİRME

Sonsuz koşu oyunu ve özellikle Subway Surfers'i sevenleri benzer bir oyun bekliyor. Bu sefer denizin altında engelleri aşıp reflekslerinizi sınıyorsunuz.

Tablet üzerinde parmak reflekslerinin doruklarında dolaşıp Subway Surfers'a alternatif arayanlara müjdeli bir haberimiz var. Ocean Run 3D, alışık olduğunuz kontrolleri alıyor ve size bunun yanında zengin ve renkli bir sualtı dünyası sunuyor. Bu oyunda da el çabukluğuyla hareket eden karakterinizin engelleri aşmasını sağlamanız lazım.

Sualtı dünyasında size köstek olmak için bekleyen deniz kestaneleri, canavar balıklar ve mercan resifleri var. Bu kötü niyetli güruh yolunuzda her türlü engeli oluşturmaya yeminli gibiler. Neyse ki Ocean Run 3D'de size yardımcı olabilecek canlılar da mevcut. Bunların arasında üzerinde zıplamanızı sağlayan deniz anaları ve sizi mancınık gibi fırlatan deniz kabukları var.

Oyunda asıl hedefiniz 20 bin deniz atı figürünü toplamak ama seviyeden seviyeye geçebilmeniz için her bölümde saklı olan 4 puzzle parçasını bulmak. Olur da tabletinizi parmak lekeleriyle doldurmaktan yana değilseniz Xbox 360 ve PS3 kontrol cihazlarıyla uyumlu çalışan Ocean Run 3D hoş bir opsiyon sunmuş. Her bölüm için alınan puanlarınızı sosyal fonksiyonlar aracılığıyla arkadaşlar arasında kıyaslamanız mümkün.

Alper Çetiner

Ocean Run 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
56.2 MB DOSYA BOYUTU

Sonsuz koşu oyunu ve özellikle Subway Surfers'i sevenleri benzer bir oyun bekliyor. Bu sefer denizin altında engelleri aşıp reflekslerinizi sınıyorsunuz.

Subway Surfers sevip parmak reflekslerini başka bir seviyeye taşıyan dokunmatik ekran sporunun emekçilerine güzel bir haberimiz var. Ocean Run 3D, sıradan şehir atmosferinden sıkılanlara renkli bir su altı dünyası sunuyor. Oyunda yapmanız gerekenler ise büyük ölçüde aynı. Sürekli hareket eden karakterinizin engelleri aşıp etraftaki puanları mümkün oldukça toplamanız gerekiyor.

Ocean Run 3D, su altındaki canlıları da atraksiyona çevirmenizi sağlıyor. Örneğin, üzerine atladığınız bir deniz anası zıplamanızı sağlıyor ve deniz kabukları da sizi birer mancınık gibi fırlatıyor. Tabii herşey bu kadar güllük gülistanlık değil. Deniz kestaneleri, mercan resifleri ve canavar balıklar canınızı yakmak için yolda bekleyenler arasında.

Oyunun sizden beklentisi, yol boyunca 20 bin denizatı figürünü yakalamak. Bir sonraki seviyeye ulaşabilmeniz için yapmanız gereken şey ise bölüm içersinde saklı olan 4 puzzle parçasını bulmak. Xbox 360 ve PS3 kontrol cihazları ile uyumlu çalışan Ocean Run 3D, tablette parmak izinden hoşlanmayanlara uygun bir seçenek sunmuş. Her seviye için aldığınız puanları arkadaşlarınızla kıyaslamanız da mümkün.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hunger Games: Panem Run

    Hunger Games: Panem Run, Açlık Oyunları Ateşi Yakalamak filminin resmi Windows 8.1 oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Angry Gran Run

    Angry Gran Run, keyifli oynanış sunan sonsuz koşu oyunları arasında ve Windows 8.1 için de ücretsiz.
  • Steel Ocean

    Steel Ocean ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online savaş oyunudur
  • Red Ocean

    Oynamaktan sıkılmayacağınız bir aksiyon oyunu
  • 3D Ocean Sunset

    3D Ocean Sunset gerçeğe yakın resimler ve seslere sahip, okyanusta batan güneşin dalgalara vurduğu yansımayla birlikte uçan martıların geçişini seyderebiliceğiniz güzel bir 3 boyutlu ekran koruyucu.
  • Prodeus

    Prodeus Steam'de! Eski efsane FPS oyunları Doom, Quake, Duke Nukem 3D vb. özlem duyanlar için yeni yapım: Prodeus.
  • Run The Shadow

    Run The Shadow, yüksek güvenlikli bir hapishane olan Alcatraz'dan kaçmaya çalıştığınız aksiyon dolu bir Windows 8.1 oyunu.
  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave, Temple Run eğlencesini bilgisayarlarınıza taşıyor