Odin3

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
619,328 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Odin3, Android telefonunuzun yazılımını güncellemek için kullanabileceğiniz basit bir uygulamadır.

Odin3, Android telefonunuzun yazılımını kolayca güncelleyebilmeniz için tasarlanmış basit bir bilgisayar programı. Birkaç tıklama ile cihazınızın yeni dosyalarını kolaylıkla içeri aktararak işlemlerinizi tamamlayabiliyorsunuz.

Odin3 ile ayrı ayrı telefon modelini, PDA dosyasını ve önbellek bölümü (CSC) arşivlerini seçebilirsiniz. Karmaşık konfigürasyonları olmayan program ile sadece dosyaları seçin ve başlat butonuna tıklayın, geri kalan işlemleri Odin3 sizin için hallediyor.

Odin indirdikten sonra işlemlerini yapmadan önce mutlaka yedek almayı unutmayın. Yaşayabileceğiniz bir aksilik durumunda tüm dosyalarınızı kaybedebilirsiniz. Fakat Odin3 programının kullanımı son derece rahat. Bu nedenle de yapacağınız işlemler oldukça kolay gerçekleştirilebiliyor.

Kendi Custom ROM'unuzu yüklemek için kullanabileceğiniz Odin3'ü daha önce denemediyseniz ve bu konuda tecrübeli değilseniz programı iyice öğrendikten sonra işlem yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Google Password Decryptor

    Google Password Decryptor popüler web tarayıcıları ve messenger gibi çeşitli Google uygulamaları tarafından saklanan Google hesabı parolalarınızı kurtaran bir programdır.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.