OGame

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2,106 TOPLAM İNDİRME

OGame, internet üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online uzay stratejisi oyunudur.

OGame geçtiğimiz senelerden bu yana online tarayıcı tabanlı oyunlar arasında sıkı bir topluluğa sahip olan, kurduğu geliştirmeler ve yeniliklerle birlikte sayısız strateji severi bir arada toplamaya devam ediyor. Uzayda geçen ve strateji altyapısında kurulu OGame'in en büyük avantajı şüphesiz ücretsiz ve tarayıcı tabanlı olması. Gameforge firmasının çeşitli yerel destekleri sayesinde oyun dünyanın birçok yerinde kendi dilini ve topluluklarını oluşturmayı başarmış bir uzay stratejisi oyunu olan OGame ülkemiz dahilinde de binlerce kişi tarafından hala aktif olarak oynanıyor.

OGame'in en büyük avantajlarından birisi de, klasik bir strateji oyunu gözüyle bakacak olursak, diğer oyuncularla kurabildiğiniz anlaşma ve iletişimin oyuna büyük destek sağlaması. Topluluğuna ciddi şekilde önem veren Gameforge, OGame'de oyuncular arasındaki iletişimi arttırmak için hala geliştirmelerde bulunuyor. Örnek olarak oyuna başlarken belirleyeceğiniz gezegende aktif kullanıcılarla birlik kurup, çok daha hızlı kaynaklar elde edebiliyorsunuz. Aynı şekilde imparatorluk geliştirirken veya saldırı düzenlerken de ittifaklarınızı iyi seçmeniz gerekiyor. Aynı zamanda kaynak bakımından diğer oyuncularla ticaret yapabilmeniz hem oyunun topluluğunu canlı tutuyor, hem de oyuncuları pasif bir strateji oyununa göre daha fazla tatmin ediyor.

Askeri ordunuzu oluşturduktan sonra oyunun sunduğu imkanlar da oyuncuya seçim şansı tanıdığı için eğer sıkı bir strateji oyuncusuysanız OGame'in savaş atmosferine bayılacaksınız. İster komuşlarınıza saldırı düzenleyin, ister yardıma muhtaç kitlelerin koruyucusu olun. Ancak unutmayın, tüm dünya gezegenler arası ittifak kurabildiğinden kime güveneceğinizi dikkatli seçmeniz gerekiyor.

Gameforge'un Türkiye desteği sayesinde gün geçtikçe daha fazla oyuncu kazanan OGame, rakip tarayıcı tabanlı online oyunlara nazaran daha sıcak ve düzenli bir oynanış, topluluk sunuyor. Eğer online oyunlarda önem verdiğiniz şeylerden biri de canlılıksa, OGame vakit geçirmek için harika bir alternatif olacak. Üstelik uzay teması da oyuna hiç fena yerleştirilmemiş. Birbirinden farklı detaylarla galaksinin hakimi olmaya çalışabilirsiniz.

OGame'in tek eksik tarafı, alışıldığı üzere, oyun içi gerçek parayla satın alınan güçlendirmelerin her zaman tepenizden bakan oyunculara yol açması. Yine de iletişiminizi sıkı tutup, kaynaklarını akıllıcı muhafaza ederseniz güçlü bir rakipten çok daha fazlası olabilirsiniz.

Cenk Barkın Us

OGame

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,030 TOPLAM İNDİRME
12.5 MB DOSYA BOYUTU

Uzay temalı ve online bir oyun olan OGame için geliştirilen iPad uygulaması, web ve masaüstü platformlarına benzer bir performans sergiliyor.

Çoklu oyunculu online strateji oyunu olan OGame için web ve masaüstü uygulamasından sonra iPad uygulaması da yayınlandı. OGame için iPad uygulaması oyun için diğer platformlara yakın performans sergiliyor ve her türlü özelliği destekliyor. Rastgele bir gezegende başladığınız oyunda, stratejiler geliştirerek daha da güçlenip bir uzay filosu kurabiliyorsunuz. Bu sayede uzayın derinliklerinde bir imparatorluk da kurabilirsiniz.

OGame oyunu ile savaşırken aynı zamanda ticaret yapmanızda mümkün. Bu şekilde oyunda ilerleyip kurduğunuz imparatorluğu daha da büyütebilir, sahiplenilmemiş gezegenlere sömürgecilik yapabilirsiniz. Ticaret yaparken de bir strateji geliştirebilir, en düşük gereksinimler ile büyük bir başarı elde edebilirsiniz. İşte bunların hepsini OGame iPad uygulaması ile sorunsuzca yapabileceksiniz.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stellaris

    Stellaris’i indirin de bu karmaşık uzay simülasyonunda tüm galaksiyi keşfedin.
  • Stronghold: Definitive Edition

    Stronghold: Definitive Edition ile eski günlere geri dönün. En iyi Orta Çağ strateji oyunlarından biri olan Stronghold’un yenilenmiş versiyonunu hemen indirin.
  • OGame Speedsim

    OGame Speedsim sayesinde OGame oynarken tüm savaş hesaplamalarını hızlı bir şekilde önceden gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Company of Heroes

    Gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu Company of Heroes.Meraklılarının beklediğine değmiş
  • Aliens: Dark Descent

    Alien filmlerini sever misiniz? Peki strateji oyunlarını? Aliens: Dark Descent ile uzayda geçen bir taktiksel strateji oyununa merhaba deyin. 
  • HUMANKIND

    HUMANKIND, Civilization benzeri tarihi strateji oyunu. Humankind, Steam'de!
  • Total War: WARHAMMER III

    Üçlemenin son oyunu Total War: WARHAMMER III, Steam'de!
  • Dota Underlords

    Dota Underlords (İndir): Valve'dan PC oyuncularına ücretsiz online strateji oyunu