Oh...Sir!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
265 TOPLAM İNDİRME

Oh...Sir! ilginç bir simülasyon oyunudur

Oh...Sir! oldukça ilginç bir yapıya sahip olan ve yakın arkadaşlarınızla oldukça keyifli bir şekilde vakit geçirmenize imkan tanıyan bir hakaret etme oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olan Oh...Sir!'de kalitenizi ve seviyenizi koruyarak nasıl hakaret edilir öğreniyoruz. Arkadaşınızın babasınmın ölü bir papağan gibi yattığını mı düşünüyorsunuz? Patronunuzun kirli çorap gibi koktuğunu mu düşünüyorsunuz? O zaman onları Oh...Sir! oynamaya davet edebilir ve içinizden geçenleri onlara Oh...Sir! üzerinde açıkça ifade edebilir, bu işi yaparken bolca eğlenebilirsiniz.

Oh...Sir! 1'e 1 karşılaşmalar üzerine kurulu bir oyun. Oyunda bir dövüş oyunu gibi rakibinizle yüzleşiyorsunuz ve rakibinizin canını tüketerek onu yok etmeye çalışıyorsunuz. Bu iş için bize kelime kalıplarıyla oyun tahtası üzerindeki kelime kalıplarını birleştirmemiz gerekiyor. Rakibimiz bize bir hakaretle saldırdığında tabi ki de onu cevapsız bırakmıyoruz ve o laflarını ağzına tıkmak için basıyoruz hakareti.

Oh...Sir! eğer arkadaşlarınıza pis laflar hazırlamak isterseniz aynı cihaz üzerinde karşılıklı oynayabileceğiniz oldukça makara bir oyun. Oh...Sir!'ün minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 1.2 GHZ işlemci

- 1 GB RAM

- DirectX 9 uyumlu ekran kartı

- DirectX 9

- 70 MB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

Oh...Sir!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
58.8 MB DOSYA BOYUTU

Oh...Sir! oldukça ilginç bir mobil simülasyon oyunudur

Oh...Sir! eğer arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz ve zaman öldürmenize keyifli bir şekilde yardımcı olacak bir oyun arıyorsanız hoşunuza gidebilecek bir simülasyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir hakaret etme oyunu olan Oh...Sir! arkadaşlarınızla birlikte günün stresinden kurtulmanıza yardımcı oluyor. Oyunun mantığı bire bir karşılaşmalar üzerine kurulu. Oyunda bir arkadaşınızı veya herhangi bir kişiyi karşınıza alıyorsunuz ve ayunı iPhone veya iPad üzerinden karşılıklı birbirinize saydırmaya başlıyorsunuz.

Oh...Sir!'de temel mantık ekranda görünen kelime gruplarını birleştirerek anlamlı hakaret kalıpları üretmek üzerine kurulu. Oyunda karşılaşmacılar birbirlerine karşı hakaret ettikçe karşılık vermeleri ve tıpkı bir dövüş oyununda olduğu gibi rakiplerinin sağlık barlarını sıfırlamaları gerekiyor. Oyunu oynadıkça oldukça ilginç ve komik anlar yaşayabilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slime Rancher 2

    Slime Rancher bir devam oyununa kavuştu. Slime Rancher 2 ile birlikte uzaylı yaratıkları toplamaya ve çiftlik oluşturmaya devam edin.
  • Stardew Valley

    Stardew Valley’i duymayan kaldı mı? Hemen Stardew Valley indirin ve en iyi çiftçilik simülasyonlarından biri olan bu oyunu deneyimleyin.
  • Beer Factory

    Beer Factory, oyuncuların kendi bira fabrikalarını açabildiği bir simülasyon oyunudur.
  • Surgeon Simulator 2

    Surgeon Simulator 2 İndir: PC'deki en iyi ameliyat simülasyon oyunu
  • Jalopy

    Jalopy ile benzersiz bir yolculuğa çıkın. Aracınızı yenileyin ve gece gündüz, yağmur çamur demeden ilerleyin.
  • Elite Dangerous

    Elite Dangerous'ı hemen indirin ve benzersiz bir simülasyon deneyimini tecrübe edin.
  • Slime Rancher

    Slime Rancher ile daha önce hiç görmediğiniz tarzda bir çiftlik oyunu oynayın ve slime toplamaya başlayın.
  • Police Simulator: Patrol Officers

    Police Simulator: Patrol Officers, bir polis memurunun yerine geçtiğiniz açık dünya simülasyon oyunu.