Okul Servis Taşıma Programı v1.1

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14,205 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Okul öğrenci taşıma firmaları için tasarlanan bir uygulamadır.

Üreticinin Açıklaması:

Okul öğrenci taşıma firmaları için tasarlanan bir uygulamadır.

Bir veya birden fazla okul için kayıt açılabilir. Servis kaydı yapılacak olan öğrencinin, genel bilgilerinin yanında,  hangi okulda olduğu ve hangi sınıfta olduğu bilgileride girilerek, servis öğrenci listelerinin çıkarılması sağlıklı hale getirilmiştir. Sınırsız sayıda okul, sınıf ve öğrenci kaydı ve takibi yapılabilir.

Servise çıkacak araçların rut planı yapılarak, hangi ruta çıkacak araçın, hangi okul ve hangi sınıftan, hangi öğrencileri alması gerektiği listeleri çıkartılarak şöförün ve servis kontrolörünün takibini kolaylaştıracaktır.

Yıl içersinde 1.dönem ve 2.dönem için ayrı ayrı işlem yapılabileceği gibi, farklı yıllar içinde işlem yapılabilir ve eski yıllara ait kayıtlar takip edilebilir. Planlanan rut için ücret belirlenir ve bu ruta giden öğrencilerin hizmet bedelleri işlenir. Her öğrenci için borç, ödeme takip tablosu hazırlanır ve hesap ekstresi çıkartılabilir. Okullara göre ve servis güzergahına göre öğrenci listeleri çıkartılabilir.

ümit kaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NonStop e-Okul Resim Küçültme Programı

    NonStop e-Okul Resim Küçültme Programı, okul sektörü için özel olarak geliştirilen ve çok sayıda gelişmiş özelliğe sahip olan yararlı bir yazılım.
  • Okul ve Dersaneler için Zil Programı

    Zil Programı, Okul ve Dersaneler için tasarlanan, ders ve teneffüs saatlerinde zil çalmasını sağlayan gelişmiş bir uygulamadır.
  • Okul Yönetim Programı

    Bu program ile tüm okul bilgileri ve öğrencilerin bilgileri ve notları tutulabilir.
  • Zilenyum (Zil Programı)

    Türkiye'de okullar tarafından çok tercih edilen, gelişmiş özelliklerle donatılmış, bilgisayar kontrollü bir okul zil programı.
  • Eğitim Otomasyon Programı

    Bütün eğitim kurumlarının rahatlıkla kullanabileceği ve eğitim kurumlarının işlerinin birçoğunu yapabilme işlev ve kapasitesine sahip bu otomasyon program sayesinde okul ve dershaneler puan hesaplamalarını, Öss ve Oks hesaplamalarını, b
  • Cemre Karınca İlk Öğretim Programı [BETA]

    İlköğretim okullarında okul içi tüm işlevlerin kolayca ve rahatlıkla yapılabileceği...
  • Okul Kütüphane 1.0

    Okul kütüphanelerini düzene sokacak ve ordaki karışıklıkları engelleyecek güzel bir program
  • AGSoft Okul Aidat Takip ve İşletme Defteri

    AGSoft Okul Aidat Takip ve İşletme Defteri öğrenci aidat işlemlerini en kolay şekilde yönetebilmeniz için geliştirildi.