Olympus Viewer

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,352 TOPLAM İNDİRME
97.08 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki resim ve fotoğraf dosyalarına basit düzenleme işlemleri yapmak için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

Olympus Viewer programı, sabit diskinizde kayıtlı olan resim dosyalarını açmanızı, yazdırmanızı ya da düzenlemenizi sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir program. Hem arayüzü oldukça kolay olan hem de hızlıca kurulan program, daha önceden fotoğraf düzenleme deneyimi olmayanlar tarafından bile kolayca kullanılacaktır.

İsterseniz tek tek resimleri görüntüleyebileceğiniz gibi, sadece küçük hallerini de toplu olarak bir ekranda görmenize imkan tanıyan uygulama, aynı zamanda kopyalama, yapıştırma, döndürme gibi seçenekleri de barındırıyor. Sosyal ağlarda sık sık vakit geçirenler için sosyal paylaşım butonları da uygulamada unutulmamış ve dolayısıyla arkadaşlarınızla düzenlediğiniz resimleri hemen paylaşabiliyorsunuz.

Duvar kağıdı yapma, panoramik fotoğraf yapma gibi az kullanılan ancak gerekebilen yetenekler de programın yapabildikleri arasında yer alıyor. Düzenleme seçeneklerini kullandığınızda fotoğraflarınıza yazılar ekleyebilir, kırmızı gözleri ortadan kaldırabilir, bozuk yerleri düzeltebilir ve diğer temel resim düzenleme işlevlerine de erişebilirsiniz.

Sık sık basit resim ve fotoğraf düzenlemelerine ihtiyaç duyanların karmaşık programlara bulaşmadan kullanabilecekleri ücretsiz ve işe yarar resim programlarından birisinin Olympus Viewer olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alternate Viewer

    Resim ve fotoğraflarınızı hem bastırmak hem de düzenlemek, galeriler yapmak için Alternate Viewer'ı kullanın.
  • Coly Photo Viewer

    Coly Photo Viewer bilgisayarınızda bulunan resimleri görüntüleyebileceğiniz ve bu resimlerin üzerinde temel işlemleri gerçekleştirebileceğiniz bir resim görüntüleme programıdır.
  • CoffeeCup Free Image Viewer

    CoffeeCup Free Image Viewer ücretsiz resim dosyası görüntüleme ve düzenlemeye yardımcı bir resim editörüdür. Program içerisinde FTP,ZIP ve e-posta desteği bulunmaktadır.
  • FastStone Image Viewer

    Tüm grafik dosyalarınıza ayrıntılı bir şekilde bakabileceğiniz ve gerekli düzenlemeleri kolaylıkla yapabileceğiniz ücretsiz bir resim gezgini olan FastStone Image Viewer ile en çok kullanılan resim formatları arasında dönüştürme işlem
  • Fly Free Photo Editing and Viewer

    Fotoğraflarınızı ücretsiz olarak görüntülemenize ve düzenlemenize yarayan, birçok özelliği bünyesinde barındıran çok fonksiyonlu bir fotoğraf düzenleme ve gösterme aracıdır.
  • PhotoSun Viewer

    PhotoSun Viewer, bilgisayarınız üzerindeki klasörler altında bulunan resimleri görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir resim göstericidir.
  • Advanced Image Viewer and Converter 1.6

    Advanced Image Viewer and Converter, bir resim gösterici ve aynı zamanda resim formatlarını birbirine dönüştürücüdür.
  • Free Picture Viewer

    Free Picture Viewer, bilgisayarınız üzerinde yer alan fotoğrafları görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir resim görüntüleme programıdır.