ON AIR

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,848 TOPLAM İNDİRME
1.54 MB DOSYA BOYUTU

ON AIR, Skype üzerinde anlık olarak dinlediğiniz şarkıları gösteren "şu an ne dinliyorum" eklentisidir.

ON AIR, o an dinlemekte olduğunuz şarkıları Skype üzerinde bir bildirim balonuyla gösteren başarılı bir "şu an ne dinliyorum" eklentisidir.

Birden fazla medya oynatıcının desteklendiği eklenti sayesinde, karşınıza gelen bildirim balonlarına tıklayarak; şarkıcı, şarkı, albüm hakkında birçok bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Tüm bunların dışında şarkı sözleri ve müzik videolarına da ulaşmanıza olanak sağlayan eklentiyi çok seveceğinize eminim.

Skype API'sini kullanmakta olan program, kurulum sonrasında Skype üzerinde açacağı bir bildirim ekranıyla sizden izin isteyecektir. Gerekli izni verdikten sonra sorunsuz bir şekilde eklentiyi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Özellikle Skype kullanan ve müzik dinlemeyi seven tüm kullanıcıların bilgisayarları üzerinde bulunması gereken bir eklenti olan ON AIR'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Air Hockey 3D

    Air Hockey, 3 boyutlu grafiklere sahip ve bilgisayara karşı oynayabileceğiniz eğlenceli bir hokey oyunudur.
  • Adobe AIR

    Adobe Integrated Runtime (AIR) teknolojisi ile geliştirilmiş ve zengin internet uygulamalarını masaüstünüze kurmanız için gerekli olan yükleyici programdır.
  • Air Display

    Air Display isimli bu program kişisel bilgisayarınıza fazladan bir ekran sağlıyor. Bu sayede çalışma alanınızı genişletip daha verimli çalışabilirsiniz.
  • Battle Ball

    Atari salonlarının vazgeçilmez oyunu olan Air Hockey'i internet üzerinden gerçek rakiplere karşı oynayıp level atlayıp derece yapmak ister misiniz? Öyleyse bu oyun tam size göre...
  • Zeeb

    Film ve DVD dosyalarınızı adlandırmak için kullanışlı bir Adobe Air eklentisidir.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...