One Click Root

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
2.1/5 ZİYARETÇİ
35,620 TOPLAM İNDİRME
3.55 MB DOSYA BOYUTU

One Click Root programı sayesinde Android cihazınızı bir kaç dakika içerisinde rootlayabilirsiniz.

One Click Root programı, Android telefon ve tablet sahiplerinin mobil cihazlarını bilgisayarlarını kullanarak kolayca root edebilmeleri yani yönetici yetkilerini alabilmeleri için hazırlanmış ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Hem kolay kullanımı ve hızlı yapısı, hem de sorunsuz bir şekilde çalışması sayesinde uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı da sanmıyorum.

Program sayesinde tek yapmanız gereken mobil cihazınızı kablosuyla birlikte bilgisayarınıza bağlamak ve daha sonra ekranda çıkacak olan yönergeleri takip etmek. Bu yönergeler sayesinde adım adım hangi işlemleri tamamlamanız gerektiğini öğrenebiliyor, daha sonra sorunsuzca root işleminin gerçekleşmesi için bekleyebiliyorsunuz.

Cihazınızda herhangi bir sorun ortaya çıkması halinde yeniden rootsuz haline döndürmek ve böylece standart şekilde kullanmak da mümkün hale geliyor. Ancak root işlemi sırasında bağlantının kopması, elektrik kesintileri gibi hallerde cihazınızın yazılımının kullanılamaz hale gelmesi ihtimali var ve bu nedenle hem telefonunuzun hem de bilgisayarınızın şarj durumunun tam olduğundan emin olmayı unutmamalısınız.

Bazı mobil cihaz üreticilerinin cihazların tam kapasiteyle kullanılmasını önleyebilecek değişikliklerde bulunmaları ve root işleminin ardından tüm kilitli özelliklerin açılabilmesi sayesinde One Click Root Android cihazınızın genel kullanımına dair katkılarda da bulunacaktır.

Eğer telefon ve tabletinizde yönetici yetkilerini en kolay yoldan almak istiyorsanız denemeden geçmeyin. Fakat root işleminin garantiyi bozacağını da unutmayını derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iPod Programlar Paketi

    iPod' unuz ve bilgisayarınız aranızda iletişimi gerçekleştiren programlar
  • Windows Bakım Programları - Paket - 01

    Hepsi ufak programlardan oluşan yararlı bir paket.
  • XP Power Toy's Paketi

    XP' nize ufak tefek özellikler katan orjinal Microsoft programcıkları.
  • En iyi 10 Firefox Eklentisi (Paket - 02)

    Firefox 1.5 ile kullanabileceğiniz 10 eklenti... (2. Paket)
  • En iyi 10 MSN Eklentisi (Paket - 01)

    MSN Messenger ile kullanabileceğiniz en iyi 10 eklenti...
  • En iyi 10 MSN Plus Eklentisi (Paket - 01)

    Messenger Plus ile kullanabileceğiniz en iyi 10 eklenti...
  • En İyi 10 Winamp Skinleri

    Popüler medya oynatıcı Winamp'ta kullanabileceğiniz en iyi 10 farklı skin.
  • Bacon Root Toolkit

    Bacon Root Toolkit, OnePlus One Android cihaz sahibi kullanıcıların cihazlarınız rootlamasını sağlayan yararlı ve basit bir program.