One Click Site Opener

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,469 TOPLAM İNDİRME
0.07 MB DOSYA BOYUTU

En sık kullandığınız web sitelerine tek tıkla hızlıca çoklu giriş yapmak istiyorsanız bu küçük programı deneyebilirsiniz.

One Click Site Opener programı bilgisayarınızı ve internet tarayıcınızı her açtığınızda onlarca web sitesine tekrar girmek için yazmak veya tıklamak zorunda kalmamanız için hazırlanmış çok ufak ancak kullanışlı bir program.

Program dosyasının yanında gelen "websites.txt" dosyasına bir defa gerekli site adreslerini girdiğinizde artık programı her açışınızda varsayılan internet tarayıcınız üzerinde listeye eklediğiniz siteler hızlıca açılacaklar.

Özellikle vakti değerli olanların ve her seferinde aynı web sitelerine girmekten hoşlananların sevecekleri bir uygulama olacağına inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RoboForm

    Otomatik form doldurucu ve şifre yöneticisi RoboForm ile site hesaplarınıza hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.
  • There's a web app for that

    Gezdiğiniz site ve servislerin Chrome eklentileriyle sizi tanıştıran pratik bir uygulama.
  • SEO Site Tools

    SEO analizleri için kullanılan araçları bir araya getiren SEO Site Tools eklentisi ile istediğiniz siteleri takip ederek Chrome tarayıcınızla kolay erişilebilir analizler ve öneriler elde edebilirsiniz.
  • Don't track me Google

    Don't track me Google, Google ile arama yaparak girdiğiniz site üzerinde Google'ın sizi takip edememesi için tasarlanmış başarılı bir eklentidir.
  • Firefox Password Remover

    Firefox Password Remover, Firefox kullanıcıları tarafından tarayıcıları üzerinde kaydedilmiş olan site giriş bilgilerini gösteren ve bunları silmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Firefox Portable

    Web tarayıcınızı cebe atma zamanı geldi diyor ve yer imlerinizi, site parolalarınızı sürekli yanınızda bulundurmak istiyorsanız taşınabilir Firefox'unuz sizi bekliyor.
  • Gadwin Web Snapshot v2.0

    İstediğiniz web sitesinin görüntüsünü almaya ve bu site görüntüsü üzerinde oynamalar yapmaya ne dersiniz?
  • Chrome RoboForm Lite

    Otomatik form doldurucu ve şifre yöneticisi RoboForm ile site hesaplarınıza hızlı ve güvenli bir şekilde Google Chrome web tarayıcınızdan ulaşabilirsiniz.