One Touch Drawing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

One Touch Drawing, tek dokunuşla noktaları birleştirip bir şekil oluşturmanız gereken zorlayıcı bir bulmaca oyunu.

One Touch Drawing, bir zamanlar çoğumuzun oynadığı noktaları birleştirerek şekil oluşturma oyununun zor hale getirilmiş sürümü ve Windows 8.1 üzeri hem tablet hem de klasik bilgisayar üzerinde rahatlıkla oynanabiliyor. Candy Crush Saga, Cinderella Free Fall, Pastry Paradise gibi basit ancak eğlenceli üçlü eşleştirme oyunlarından ziyade benim gibi daha düşünmeye zorlayan bulmaca oyunlarını seviyorsanız ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunu kaçırmayın derim.

One Touch Drawing ilk bakışta çok basit gelen ancak oynadıkça zor olduğunu kavrayacağınız oyunlar arasında. Oyundaki amacınız noktaları birbirilerine bağlayarak istenilen şekli ortaya çıkarmak. Ancak bunu yaparken aynı noktalar üzerinden geçmemeniz, diğer bir deyişle her bir nokta üzerinden tek sefer geçmeniz gerekiyor.

Tek bir kuralın olduğu bu kadar basit bir oyunun eğlenceli olmayacağını düşünebilirsiniz. İlk bölümlerde bu görüşünüzde haklısınız lakin ilerleyen bölümlerde, 100. seviyeden sonrasını görmeye başladığınız vakit oyunun zorluğunun farkına varıyorsunuz. Hemen çizdiğiniz şekiller yerini karmaşık şekillere bırakıyor. Şekli oluşturmak için ipuçlarından veya arkadaşlarınızdan faydalanmanız şart hale geliyor. İpuçları demişken oyunda takıldığınız noktalarda ilerlemenize yardımcı olan ipuçları sınırlı sayıda. Bu yüzden ilk seviyelerde hızlıca harcamamanızı, sonlara saklamanızı tavsiye ederim.

Beyin fırtınası yaptıran bulmaca türünde oyunlardan keyif alıyoranız One Touch Drawing Windows 8.1 üzeri cihazınızda oynamak üzere ücretsiz indirebileceğiniz en iyi yapımlardan. Unutmadan yüzlerce bölüm arasında zorlayıcı hiçbir bulmaca ile karşılamazsanız oyunun çok daha zorlu bölümler içeren ücretli sürümüne geçebilirsiniz.

Erkan Calp

One Touch Drawing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
7.1 MB DOSYA BOYUTU

One Touch Drawing, size verilen noktaların hepsinin üstünden birer kez geçmeniz gereken düşündürücü ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

One Touch Drawing, oynarken beyin fırtınaları estirmenizi sağlayacak olan eğlenceli ve düşündüren bir Android bulmaca oyunudur. Pek çok kişinin mutlaka en az bir kere karşılaşmış olacağı oyunda yapmanız gereken verilen noktaların üzerinden sadece bir kerede geçmek.

Basit bir oyun yapısına sahip olmasına rağmen oynadıkça bağımlılık haline gelen bulmaca, bir çok ülkenin en iyi ücretsiz oyunları arasında yer almaktadır. Yüzlerce farklı bölüm yer alan uygulama da tüm bölümleri bitirerek keninizi sınayabilirsiniz.

Oyunda yapmanız gereken oldukça basit fakat bir noktanın üzerinden 2. kez geçemeyeceğiniz sakın unutmayın. Sadece tek bir seferde tüm noktaların üzerinden geçmeli ve bölümü bu şekilde bitirmelisiniz. Oyunda bulunan bazı yön göstericiler, gidilmesi zorunlu yönler ve 2 kere geçebileceğiniz sıralar işinizi zorlaştırabildiği gibi bazen de zorluklar çıkarmaktadır. Örneğin kafanızda düşündüğünüz ilerleyişi, gidilmesi zorunlu olan bir sıraya geldiğiniz için yapamıyorsunuz.

Eğlenceli vakit geçirmenizi ve beyin jimnastiği yapmanızı sağlayacak olan One Touch Drawing'i Android telefon ve tabletlerinize indirerek ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

One Touch Drawing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
18.9 MB DOSYA BOYUTU

One Touch Drawing, verilen noktaların üzerlerinden yalnızca birer kere geçerek hepsini birleştirmeniz gereken eğlenceli ve düşündüren bir iOS bulmaca oyunudur.

One Touch Drawing, neredeyse herkesin daha önce bir kez karşılaşmış olduğunu düşündüğüm eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Oyun yapısı oldukça basit olan bu oyundaki amacınız, tüm noktaların üzerlerinden yalnızca birer defa geçerek onları birleştirmek. Bu şekilde bölümleri tamamlayarak bir sonraki bölüme geçebiliyorsunuz.

Oynadıkça bağımlısı olacağınız oyunda usta olabilmek için epey vakit geçirmeniz gerekiyor. Çünkü oyundaki bölümler sandığınız kadar kolay geçilmiyor. Ufak aralarınızda beyin jimnastiği yaparak stress atmanızı sağlayacak oyunlardan biri olan One Touch Drawing bir çok ülkenin en iyi bulmaca oyunları kategorisinde yer alıyor.

Oyunda işlerinizi zorlaştıracak ve kolaylaştıracak bazı detaylar bulunuyor. Yol göstericiler, geçilmesi zorunlu sıralar ve üzerinden 2 kere geçebileceğiniz sıralar bunlara örnek. Oyunda elde ettiğiniz başarıyı Facebook ve Twitter üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşarak, küçük ve tatlı bir rekabet ortamı oluşturabilirsiniz.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz basit fakat eğlenceli bir bulmaca oyunu arıyorsanız, One Touch Drawing sizin için güzel bir tercih olabilir. Oyunu ücretsiz olarak indirerek kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

One Touch Drawing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

One Touch Drawing, tek dokunuşla noktaları birleştirip şekli oluşturmaya çalıştığınız zorlu bir Windows Phone bulmaca oyunu.

One Touch Drawing, noktaları birleştirerek şekil oluşturmaya dayanan bir bulmaca oyunu ve Windows Phone platformunda da indirilebilir durumda. İlk oynadığınızda oldukça kolay gelecek ancak arkadaşlarınızdan yardım almadan ilerleyen bölümleri göremeyeceğiniz bulmacalar içeren oyun beyni harekete geçiren harika bir yapım. Kesinlikle indirip denemenizi öneriyorum.

One Touch Drawing adından da anlayacağınız üzere çizim gerektiren bulmaca oyunlarından biri. Noktaları birleştirerek istenilen şekli ortaya çıkarmaya çalıştığınız oyunda 140’dan fazla seviye bulunuyor. Bulmacaları çözdükçe yeni seviyelerini kilidini açıyorsunuz. Oyununun oynanışı ise son derece basit. Tek yapmanız gereken noktaları birleştirmek ve görseli oluşturmak. Ancak tek ve önemli bir kural var. Şekli oluştururken aynı noktanın üzerinden birden fazla geçemiyorsunuz. Yani tüm noktalarını kafanıza göre birleştirip şekli hemen oluşturabileceğiniz bir oyun değil. Oyuna ısındırma amaçlı olduğu ilk bakışta anlaşılan bölümlerin ardından bulmacalar oldukça zorlaşıyor. En fazla 4 noktadan oluşan şekiller yerini birkaç noktadan oluşan karmaşık şekillere bırakıyor.

Şekillerin yenilendiği ve bulmaca sayısının artırıldığı oyunda çözmekte zorlandığınız bulmacalarda sonuca ulaşmanız için iki seçeneğiniz var. Oyunu oynayan bir arkadaşınızdan yardım alabilir veya oyunun ipucu seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Sınırlı sayıda olan ipuçlarını kullanmak için telefonunuzu sallamanız yeterli. Yalnız ipuçlarını 100. seviyeden sonra yani başınızın iyice ısınmaya başlayacağı bulmacalarda kullanmanızı öneririm.

Tek dokunuş ile tüm noktaları bağlamayı gerektiren eğlenceli ve zorlu bulmaca oyunu One Touch Drawing’i beyin fırtınası yapmayı seven herkese öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Actual Drawing 5.4

    Actual Drawing, HTML bilmeye gerek kalmadan Web sayfaları yapmanıza yardımcı olan görsel bir yayınlama aracıdır.
  • Please, Don't Touch Anything

    Please, Don't Touch Anything ilginç bir bulmaca oyunudur. Eğlenceli anlar sizleri bekliyor.
  • Touch Puf

    150 ayrı bölümü olan ve bölüm geçtikce zorlaşan ücretsiz bir puzzle oyunu
  • Fusion Dots

    Fusion Dots, Game Troopers imzasını taşımasıyla Windows platformunda öne çıkan 2048 benzeri bulmaca oyunu.
  • Shadow Hunter

    Shadow Hunter basit ve eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor
  • TRIVIAL PURSUIT & Friends

    TRIVIAL PURSUIT & Friends, Gameloft imzasını taşımasıyla öne çıkan sosyal ağ destekli soru cevap oyunu.
  • Football Manager Touch 2017

    FM Touch 2017 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Adobe Reader Touch

    Adobe Reader Touch ile PDF dosyalarınızı güvenli şekilde görüntüleyebilirsiniz.