OneDrive

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
25,432 TOPLAM İNDİRME
7.54 MB DOSYA BOYUTU

OneDrive, Microsoft tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bulut dosya depolama ve yedekleme programıdır.

OneDrive, Microsoft'un popüler bulut dosya depolama servisi SkyDrive'ın yenilenen Windows versiyonudur. Sizin için önemli olan tüm dosyaları, bilgisayarınız ve OneDrive hesabınız arasında senkronize etmenize olanak sağlayan program sayesinde, ihtiyacınız olan tüm dosyalara farklı cihazlar üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Windows, Mac, Android ve iOS platformlarında ilgiyle kullanılan uygulama, bulut sunucunda depolama fırsatı veriyor.

OneDrive Özellikleri

  • Bulut depolama,
  • Güvenilir,
  • Ücretsiz,
  • Basit kullanım,
  • Gerçek zamanlı senkronize,
  • İngilizce,
  • Basit kurulum,

Basit bir kurulum işleminin ardından, dosya uzantısı ve boyutu ne olursa olsun istediğiniz tüm dosyalarınızı OneDrive hesabınız ile kolayca senkronize etmenize olanak sağlayan program, daha sonra herhangi bir cihaz üzerinden OneDrive hesabınız üzerinde yer alan tüm dosyalara kolayca ulaşabilirsiniz.

Bilgisayarınız üzerinde yer alan diğer klasörler gibi OneDrive adında bir klasör oluşturan program yardımıyla yedeklemek istediğiniz tüm dosyalar için yapmanız gereken tek şey; OneDrive hesabınıza aktarmak istediğiniz dosya ve klasörleri OneDrive adlı klasörün üzerine sürükleyerek bırakmaktır.

OneDrive klasörü içerisine aktaracağınız tüm dosyalar otomatik olarak OneDrive hesabınıza bağlı olan bulut dosya depolama sunucuları üzerine yüklenecek ve yükleme işlemi tamamlandıktan sonra SkyDrive hesabınızın aktif olduğu tüm cihazlar üzerinden dosyalara kolayca ulaşabileceksiniz.

Dosya boyutu ve internet hızınıza göre OneDrive üzerine yüklenecek olan dosyaların yüklenme süresi farklılıklar gösterebilir ama bilgisayarınız açık olduğu sürece yükleme işlemi tamamlanana kadar devam eder.

Sistem tepsisi üzerinde sürekli olarak aktif bir şekilde çalışan program, genel sistem performansınızı herhangi bir şekilde düşürmeden sessizce arka planda çalışmaya devam eder.

Ayrıca OneDrive hesabınız üzerien yüklemiş olduğunuz dosyaları tek bir bağlantı adresi yardımıyla arkadaşlarınızla paylaşabilir veya arkadaşlarınız tarafından sizinle paylaşılan dosyaları yine OneDrive hesabınız üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

OneDrive İndir

Bulut dosya depolama, yedekleme, senkronizasyon, çevrimiçi dosya paylaşımı ve daha birçok konuda kullanıcılara güvenilir, etkili ve basit bir çözüm sunan OneDrive'ı mutlaka denemenizi öneririm. Uygulamayı hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

OneDrive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
1,195 TOPLAM İNDİRME
3.15 MB DOSYA BOYUTU

OneDrive, Microsoft'un popüler bulut dosyalama servisi uygulaması SkyDrive'ın yenilenmiş Android versiyonudur.

OneDrive, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde kullanabilecekleri Microsoft'un popüler bulut dosya depolama ve yedekleme uygulaması SykDrive'ın yenilenen versiyonudur.

Sizin için önemli olan tüm dosyaları tek yerden yönetmenize olanak sağlayan OneDrive ile tüm fotoğraflarınıza, müziklerinize, videolarınıza, dökümanlarınıza ve diğer tüm dosyalarınıza tek bir yerden ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda Android akıllı telefonlarınız veya tabletlerinizi kullanarak OneDrive üzerine yüklemiş olduğunuz tüm dosyalara OneDrive uygulamasının kurulu olduğu diğer tüm cihazlar üzerinden de kolayca ulaşabilirsiniz. Bilgisayarınız, MAC'iniz, Windows Phone akıllı telefon veya tabletiniz, iPhone'unuz, iPad'iniz veya iPod Touch'ınız üzerinden OneDrive'a ulaşmak çok kolay.

OneDrive üzerine yüklemiş olduğunuz tüm dosyalarınızı veya kendi belirleyeceklerinizi hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde arkadaşlarınızla paylaşma imkanına da sahipsiniz.

Tüm bunların dışında Android akıllı telefonlarınız veya tabletleriniz üzerinde depolama alanı sıkıntısı yaşıyorsanız, OneDrive ile buna da çözüm getirebilirsiniz. Fotoğraf, video ve dökümanlarınızı OneDrive üzerine yükleyerek kendinize ekstra depolama alanı yaratabilirsiniz.

OneDrive Özellikleri:

  • Tüm dosyalarınızı tek bir yerden yönetin ve sizinle paylaşılan dosyaları görüntüleyin
  • Dosyalarınızı sadece bağlantılar yardımıyla kolayca paylaşabilme
  • Çapraz platform desteği sayesinde dosyalarınıza tüm cihazlar üzerinden kolayca erişim imkanı
  • En son üzerinde çalışmış olduğunuz dökümanlara kolayca ulaşabilme
Can Çevrim

OneDrive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
350 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

OneDrive, Microsoft'un popüler dosya depolama servisi SkyDrive'ın iOS için güncellenen yeni versiyonudur.

OneDrive, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak kullanabilecekleri, Microsoft'un popüler bulut dosya depolama servisi SkyDrive'ın yenilenen iOS uygulamasıdır.

İhtiyacınız olan tüm dosyaları tek bir yerde yedekleyebileceğiniz ve tek bir yerden yönetebileceğiniz oldukça kullanışlı ve başarılı bir uygulama olan OneDrive ile tüm fotoğraflarınızı, müziklerinizi, videolarınızı ve dökümanlarınızı kolayca yönetebilirsiniz.

Çapraz platform desteği sayesinde iOS cihazlarınız ile OneDrive üzerine yüklemiş olduğunuz tüm dosyalara daha sonra OneDrive uygulamasının kurulu olduğu Windows, Mac OS X, Android veya Windows Phone cihazlar üzerinden de kolayca ulaşabilir ve dosyalarınızı görüntüleyebilirsiniz.

iOS cihazınızın başına herhangi bir şey gelmesi durumunda OneDrive üzerine yedeklemiş olduğunuz tüm dosyalar güvenli bir şekilde saklanacaktır ve daha sonra kolayca başka bir cihaz üzerinden dosyalarınıza ulaşabileceksiniz.

OneDrive'ın güzel özelliklerinden bir tanesi de sahip olduğunuz tüm dosya ve klasörleri arkadaşlarınızla kolayca paylaşabilecek olmanız ve arkadaşlarınız tarafından sizinle paylaşılan dosyaları yine aynı kolaylıkla görüntüleyebilecek olmanızdır.

Tüm bu güzel özelliklerin dışında OneDrive ile sık sık kullanmadığınız fotoğraf, video ve dökümanlarınızı bulut dosya depolama sunucuları üzerine yedekleyerek mobil cihazlarınız üzerinde yaşadığınız dosya depolama alanı sıkıntısına da çözüm bulabilirsiniz.

OneDrive Özellikleri:

  • Tüm dosyalarınızı tek bir yerden yönetin ve sizinle paylaşılan dosyaları görüntüleyin
  • Dosyalarınızı sadece bağlantılar yardımıyla kolayca paylaşabilme
  • Çapraz platform desteği sayesinde dosyalarınıza tüm cihazlar üzerinden kolayca erişim imkanı
  • En son üzerinde çalışmış olduğunuz dökümanlara kolayca ulaşabilme
Can Çevrim

OneDrive

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
543 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

OneDrive, Microsoft'un popüler bulut dosya depolama servisi SkyDrive'ın yenilenmiş Mac versiyonudur.

OneDrive, Mac OS X işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden Microsoft'un bulut dosya depolama servisi SkyDrive'ın yenilenen versiyonuna ulaşabileceğiniz istemci programıdır.

Mac'iniz üzerinde yer alan ve sizin için önem taşıyan tüm dosyalarınızı OneDrive hesabınızla senkronize etmenize olanak sağlayan program yardımıyla, OneDrive hesabınız üzerine yüklediğiniz tüm dosya ve klasörlere nerede olursanız olun OneDrive uygulamasının yüklü olduğu tüm cihazlardan kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Tüm fotoğraflarınızı, videolarınızı, müziklerinizi ve çalışma dökümanlarınızı güvenli bir şekilde yedekleyebileceğiniz, paylaşabileceğiniz ve yönetebileceğiniz OneDrive sayesinde, verimliliğinizi artırmak tamamen sizin elinizde.

 

Programı MAC'iniz üzerine kurduktan sonra dosyalarınızı OneDrive hesabınızla senkronize etmek için yapmanız gereken tek şey, program tarafından oluşturulan OneDrive adlı klasör içerisine dosyalarınızı sürükleyip bırakmak. Sonrasında bu klasör altına atmış olduğunuz tüm dosyalar ve klasörler otomatik olarak OneDrive hesabınız üzerine yüklenecektir.

Arkadaşlarınızın OneDrive üzerinden sizinle paylaştıkları dosyaları kolayca görüntüleyebileceğiniz ve sizin de arkadaşlarınızla kolayca dosya paylaşmanıza olanak sağlayan servis oldukça kullanışlıdır.

Sizin için önemli olan tüm dosyaları yedekleyebileceğiniz, arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz, yönetebileceğiniz ve çok daha fazlasını yapabileceğiniz güvenilir ve kolay kullanımlı bir servis olan OneDrive'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

OneDrive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
563 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

OneDrive, Microsoft'un bulut dosya depolama servisi SkyDrive'ın yenilenen Windows Phone uygulamasıdır.

OneDrive, Window Phone kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri kullanabilecekleri, Microsoft tarafından geliştirilen bulut dosya depolama servisi SkyDrive'ın yenilenmiş olan versiyonudur.

Windows Phone cihazınız üzerinde yer alan tüm dosyaları kolayca yedekleyebileceğiniz, paylaşabileceğiniz ve yönetebileceğiniz uygulama sayesinde resimlerinize, müziklerinize, videolarınıza ve dökümanlarınıza tek yerden ulaşabilirsiniz.

Uygulamanın size sunduğu çapraz platform desteği sayesinde OneDrive klasörünüz üzerinde yer alan tüm içeriklere Android, iOS, Windows ve Mac OS X işletim sistemlerine sahip olan cihazlarınız üzerinden de kolayca ulaşabilirsiniz.

Özellikle akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde dosya depolama alanı sıkıntısı çeken kullanıcılar için mükemmel bir çözüm sunan uygulama yardımıyla, sık kullanmadığınız tüm resim ve video gibi içerikleri OneDrive hesabınız üzerine yedekleyerek, ihtiyacınız olduğu zaman tekrar kullanabilirsiniz.

Tüm bunların dışında arkadaşlarınızın OneDrive üzerinden sizinle paylaştığı tüm dökümanlara kolayca ulaşabilir ve arkadaşlarınızla tüm dosyalarınızı kolayca paylaşabilirsiniz.

Bulut dosya depolama, yedekleme ve yönetme konusunda kullanıcılara oldukça etkili bir çözüm sunan OneDrive, Windows Phone cihazlarınız üzerinde mutlaka yer alması gereken uygulamalardan bir tanesidir.

OneDrive Özellikleri:

  • Tüm dosyalarınızı tek bir yerden yönetin ve sizinle paylaşılan dosyaları görüntüleyin
  • Dosyalarınızı sadece bağlantılar yardımıyla kolayca paylaşabilme
  • Çapraz platform desteği sayesinde dosyalarınıza tüm cihazlar üzerinden kolayca erişim imkanı
  • En son üzerinde çalışmış olduğunuz dökümanlara kolayca ulaşabilme
Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Droplr

    Droplr, Windows kullanıcılarının dosya paylaşım işlemlerini çok hızlı bir şekilde yapmalarına imkan sağlıyor.
  • Copy

    Copy, bulut depolama servisi olarak kullanabileceğiniz son derece kullanışlı, hızlı ve ücretsiz bir programdır.
  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • CleanMyPhone

    CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performans ile kullanabilirsiniz
  • Better File Rename

    Better File Rename, programlar arasında, en kapsamlı dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • Quick File Renamer

    Windows için Quick File Renamer programı basit ve güvenli bir dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • iSkysoft Phone Transfer

    iSkysoft Phone Transfer, Android, iOS ve Symbian telefonlar arasında telefondan telefona dosya transferi yapabilmenizi sağlayan çok yararlı bir program.
  • DocFetcher

    DocFetcher, dosyaların içeriğinde arama yapmanızı sağlayan bir masaüstü uygulamasıdır.