Onefootball

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
224 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

Onefootball, Windows 8 için en kapsamlı futbol uygulamasıdır.

Onefootball, dünya genelinde 14 milyondan fazla kullanıcının tercih ettiği oldukça popüler futbol uygulamasıdır. Windows 8 platformundaki en zengin içerikli bu futbol uygulaması ile gönül verdiğiniz – desteklediğiniz takımların tüm karşılaşmalarını takip edebilir, canlı maç sonuçlarını alabilir, basın açıklamalarını ve röportajları okuyabilir, flaş transferlerden anında haberdar olabilirsiniz.

Premier League, Şampiyonlar Ligi, Bundesliga, Serie A, La Liga, Ligue 1, Dünya Kupası Elemelerini de içeren 100’den fazla uluslararası futbol ligi ve şampiyonasını sıcağı sıcağına tüm detaylarıyla takip edebileceğiniz Onefootball’da taraftarlarla maç öncesin – esnasında ve sonrasında sohbet etme şansına da sahipsiniz. Ayrıca kapsamlı haberler bölümünden transfer dedikodularını da içine alan futbol haberlerine yorum gönderebilirsiniz.

Tamamen Türkçe arayüz ile gelen Onefootball uygulamasında maç yorumlarına, puan durumlarına, oyuncu listelerine, maç günü takım dizilişine, istatistiklere, oyuncu listelerine de yer verilmektedir.

Erkan Calp

Onefootball

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Onefootball, Android için en kapsamlı futbol uygulamasıdır.

Onefootball, futbol dünyasını mobil cihazınızdan takip edebileceğiniz sade ve kolay kullanımlı bir spor uygulamasıdır. Tuttuğunuz takımın ve belirlediğiniz bir takımın tüm maçlarını, flaş transferlerini, canlı skorlarını, puan durumunu, basın toplantılarını, röportajlarını kısacası takımınızla ilgili tüm gelişmeleri an be an takip edebildiğiniz bu kapsamlı futbol uygulaması tamamen ücretsizdir.

Dünya genelinde 14 milyondan fazla kullanıcının tercih ettiği futbol uygulaması Onefootball (The Football App) futbol dünyasını cebinize taşıyan harika bir uygulama. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Premier Lig, Serie A, Almanya Bundesliga ve 2014 Dünya Kupası heyecanını haberler, skorlar ve videolar ile dilediğiniz yerde yaşayabilirsiniz. Nefes kesen maçlarda top koşturan oyuncularla ilgili son haberler, videolar, istatistikler de bu uygulamada.

Dünya futbolunu yakından takip etmeniz için hazırlanmış geniş içeriğe sahip uygulama çoklu dil desteği ile de dikkat çekiyor. Türkçe olarak ta kullanabildiğiniz uygulama futbol ile ilgili istemediğiniz kadar özellik sunuyor. Takım ve maçlar için ayarlanabilir anlık bildirimler, ligler için dakika dakika anlatımlar, güncel futbol haberleri, takım bilgileri ve daha onlarca içeriği uygulamada bulabilirsiniz.

Eğer futbol dünyasını telefonunuzdan takip edebileceğiniz geniş içerikli, ücretsiz ve Türkçe bir uygulama arıyorsanız Onefootball tam size göre.

Erkan Calp

Onefootball

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
16.4 MB DOSYA BOYUTU

Onefootball ile tuttuğunuz takım ve dünyanın diğer tüm kulüpleri hakkında son gelişmeleri anlık olarak takip edebilirsiniz.

Onefootball, (The Football App) en güncel futbol haberlerini, canlı maç sonuçlarını, transferlerini, tuttuğunuz takımla ilgili en son gelişmelerini iPhone ve iPad’inizden takip edebileceğiniz ücretsiz ve harika bir spor uygulamasıdır. Spor Toto Süper Lig, İngiltere Premier Ligi, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve 2014 Dünya Kupası maçlarıyla ilgili haberler, skorlar ve videolar da bu uygulamada.

Mobil platform için hazırlanmış en kapsamlı futbol uygulaması olan Onefootball, dünya genelinde 14 milyondan fazla kullanıcının kullandığı Türkçe içerik sunan bir uygulama. Hem tuttuğunuz takımın hem de dünyanın diğer tüm kulüpleriyle ilgili en son gelişmelerden anında haberdar eden uygulama ile en önemli maçları dakika dakika takip edebilir, her gün yayınlanan futbol haber yazılarını okuyabilir, basın toplantıları, röportajlar ve özet görüntülerin videosunu izleyebilir, takımların ligdeki durumlarını ve maçlarını takip edebilirsiniz.

Onefootball, futbol hayranlarının ihtiyaç duyacakları tüm içeriğe mobil cihazlarından kolaylıkla erişmelerini sağlayan, sade ve anlaşılır kullanıcı arayüzüne sahip bir uygulama. Eğer futbol hayatınızın bir parçasıysa, bu uygulamaya bayılacaksınız.

Erkan Calp

Onefootball

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Onefootball, mobil platform için hazırlanmıış en geniş içeriğe sahip Türkçe futbol uygulamasıdır.

Onefootball, tuttuğunuz ve takip ettiğiniz kulüplerle ilgili son gelişmeleri, canlı maç sonuçlarını, transfer haberlerini, en güncel futbol yazılarını mobil cihazınıza ulaştıran geniş içerikli bir uygulamadır.

Türkçe olarak kullanabilen ve ücretsiz olan Onefootball uygulamasında futbolla ilgili aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig, İngiltere Premier Lig, Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası heyecanını dilediğiniz yerde çıkarın. Takımınızın hangi kadro ile maça çıkacağını, ligdeki durumunu, oynayacağı maçları, maç istatistiklerini, özet görüntüleri, basın toplantılarını, röportajları ve çok daha fazlasını bu uygulamada bulabilirsiniz.

Onefootball Özellikleri:

  • Fikstürler, canlı skorlar, istatistikler, sonuçlar
  • Takım ve maç için ayarlanabilir anlık bildirimler
  • Uluslararası ligler için dakika dakika anlatım
  • Her gün yayınlanan futbol haber yazıları
  • Basın toplantıları, röportajlar, gol görüntülerini içeren videolar
  • Fan Zone'da sohbet keyfi
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Egzersiz

    Egzersiz, evde rahatlıkla yapılabilecek egzersizler içeren tamamen Türkçe bir spor uygulaması.
  • miCoach

    miCoach, Adidas'ın Windows 10 kullanıcılarına özel hazırladığı fitness - spor uygulaması.
  • Eurosport.com

    Eurosport.com, web tarayıcınızı açmadan maç sonuçlarını canlı olarak takip edebileceğiniz Türkçe spor uygulaması.
  • MSN Sports

    MSN Sports, spor dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir Microsoft uygulaması.
  • Sporx

    Sporx, Windows Mağazası'ndaki en zengin içerikli Türkçe spor gündemi uygulamasıdır. Profesyonel spor müsabakalarını canlı takip etmek isteyenler için futboldan çok daha fazlasını sunan bu uygulama sporseverler için pratik bir kaynak.
  • NTVSpor

    NTVSpor, sadece futbol ile değil diğer spor dallarıyla da ilgilenen kişilere yönelik hazırlanmış bir uygulamadır.
  • FotMob

    FotMob Windows 8 uygulaması ile futbol karşılaşmalarının sonuçlarını ve oynanacak maçları takip edebilirsiniz.
  • Misfit

    Misfit, günlük spor aktivitelerinizi kayıt altına alarak grafik destekli rapor sunan sağlık uygulamalarından biri.