OneStart

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
598 TOPLAM İNDİRME
7.23 MB DOSYA BOYUTU

OneStart ile Windows 8'e başlat menüsü ekleyebilirsiniz

OneStart kullanıcılara Windows 8'e başlat menüsü ekleme konusunda yardımcı olan ve tamamen ücretsiz olarak kullanılabilen bir başlat menüsü programıdır.

Microsoft'un son işletim sistemi Windows 8 çıktığı zaman büyük ilgi çekmişti ve sunduğu yeni özelliklerle özellikler dokunmatik ekranlı cihazlara sahip kullanıcılar tarafından beğeni kazanmıştı. Fakat durum dokunmatik ekrana sahip olmayan masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için aynı olmamıştı. Windows 8 getirdiği yeniliklerin yanında radikal değişiklikler de getirmişti. Bu değişikliklerin en büyüğü başlat menüsünün Windows'un yeni versiyonundan kaldırılmış olmasıydı.

Windows 8'deki başlat menüsünün kaldırılması nedeniyle kullanıcılar bilgisayarlarına yükledikleri programlara alıştıkları yoldan erişemedikleri gibi bilgisayar kapatma seçeneklerine de erişmekte zorlanmıştı. İşte OneStart sayesinde bütün bu zorlukları atlatabiliyoruz. OneStart temel olarak bilgisayarımıza klasik Windows 7 stilinde olan veya Windows 8 metro arayüzüne benzer bir tasarıma sahip olan bir başlat menüsü ekliyor.

OneStart bize başlat menüsü simgesini seçebilme imkanı da veriyor. Program içerisinde yer alan bir simge seçebileceğimiz gibi kendi resimlerimizi de simge olarak kullanabiliyoruz. OneStart bilgisayar kapatma seçeneklerine kolayca erişmemize de imkan vermekte.

Can Erdil Şentürk

OneStart

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

OneStart, Windows Phone telefonunuz için yüksek çözünürlüklü arka plan resimleri ve desenleri sunmaktadır.

OneStart, Windows Phone telefonunuzun başlangıç ekranının daha şık görünmesini sağlayan mükemmel arka plan resimleri içeren bir kişiselleştirme uygulamasıdır. Başlangıç ekranınızı süsleyecek resimlerin hepsi yüksek çözünürlük ve kırpma işlemi gerektirmiyor.

OneStart, Windows Phone 8.1 işletim sistemini kullanan telefonlara özel tasarlanmış bir özelleştirme uygulaması. Başlangıç ekranınız için 3 farklı arka plan seçeneği sunan uygulama kullanıcı dostu arayüz ile geliyor.

OneStart ile düz renklerden, rengarenk desenlerden veya seçtiğiniz bir resimden oluşan başlangıç ekranı elde edebiliyorsunuz. Canlı kutucukların transparan olmasını da sağlayabiliyorsunuz. Her arka plan oluşturma, fazla sayıda olmayan düzenleme butonu içeriyor. Bu düzenleme seçeneklerini kullanarak stili değişikliği yapabiliyor, fotoğraflarınıza bulanıklık ekleyebiliyor, renk ve boyut ayarlaması yapabiliyorsunuz. Başlangıç ekranınız için ayarladığınız arka planı telefonunuza kaydediyor ve ayarlara giderek başlangıç ekranınız olarak ayarlıyorsunuz.

Eğer Windows Phone telefonunuzun varsayılan başlangıç ekranı arka planları yeterli gelmiyorsa 3 farklı arka plan seçeneği sunan OneStart’a kesinlikle göz atın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Air Keyboard

    Bilgisayarınızın klavyesini tablet cihazlarınızı kullanarak yönetmek için bu programı indirebilirsiniz.
  • Tablacus Explorer

    Bilgisayarınızda yer alan dosya ve klasörleri kolayca yönetebilmek için bu dosya yönetimi programını kullanabilirsiniz.
  • WindowManager

    WindowManager, masaüstü bilgisayarınızın pencerelerini boyutlandırmanızı sağlayan bir araçtır.
  • Concord

    Concord programlarınız ve klasörleriniz için kısayollar oluşturabileceğiniz yardımcı bir masaüstü uygulamasıdır.
  • Cool Desk

    Sanal Masaüstü
  • Aston

    Kullanmakta olduğunuz Windows işletim sisteminin, görünümünden sıkılanlar için üretilmiş, masaüstünüzü tamamen değiştirmenize olanak sağlayan ve birçok temayı indirip kurmanızı imkan veren güçlü bir kabuk programıdır.
  • ScreenRes

    ScreenRes programı sayesinde bilgisayarınızın ekran çözünürlüğünü ve masaüstü ikon dizilimini eski haline döndürebilirsiniz.
  • Dexpot

    Dexpot ile 20 taneye kadar sanal masaüstü yaratabilir ve her birinde farklı işlemler yapabilirsiniz.