Online Music Alarm

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
742 TOPLAM İNDİRME

Online Music Alarm ile tarayıcınızdan alarm kurabilirsiniz. Hatırlatıcı olarak da kullanılabilecek servis sizi istediğiniz Youtube videosuyla uyaracak.

Online Music Alarm istediğiniz saatte sizi uyaracak bir alarm kurabileceğiniz bir servis. Servisi benzerlerinden ayıran ise alarmı istediğiniz bir Youtube videosu ile kurabilmeniz.

Servisten yararlanabilmeniz için tarayıcınızdaki sayfanın açık kalması gerekiyor. Bu yüzden servis hatırlatıcı olarak daha yararlı olabilir. Bilgisayar başındayken saate göre yapmanız gereken işler için sevdiğiniz videolarla alarm kurarak organize olabilirsiniz. Sürekli bilgisayar başında çalışanlar ise Online Music Alarm ile belli aralıklarla alarmlar kurarak molalarını sevdikleri kliplerle geçirebilirler.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battlestar Galactica Online

    İnternet tarayıcınız üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz üç boyutlu bir online uzay simülasyonu oyunu.
  • Drakensang Online

    Drakensang Online internet tarayıcınız üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz 3 boyutlu MMORPG türünde bir oyundur.
  • Free Online OCR

    Free Online OCR, internet tarayıcınız üzerinde kullanabileceğiniz PDF'ten Word'e dönüştürme işi için tercih edilebilecek bir araçtır.
  • Legend Online

    Hiç bir indirme işlemi gerçekleştirmeden doğrudan kullanmakta olduğunuz internet tarayıcısı üzerinden Legend Online’a üye olabilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.
  • Torch Music

    Torch Music, yeni müzikler keşfedebileceğiniz ve dinleyebileceğiniz çevrimiçi bir müzik servisidir.
  • Aviary's Music Creator

    Aviary's Music Creator web uygulamasıyla herkesin sevebileceği müzikleri yapmanız hiç de zor olmayacak
  • BasketDudes

    Ücretsiz, online ve offline seçenekleri olup normal bilgisayar ile veya internet tarayıcısı üzerinden oynanabilen basketbol oyunudur.
  • Damoria

    Damoria, internet tarayıcınız üzerinden online olarak oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.