Online TV Player Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
64,950 TOPLAM İNDİRME
1.63 MB DOSYA BOYUTU

İşinizden dolayı televizyon izleyemiyorsanız veya istediğiniz kanal yoksa internet üzerinden her kanalı ve radyoyu kullanabileceğiniz harika bir program olan Online TV Player Pro ile artık yüzlerce kanalı izleyebilirsiniz.

Online TV Player yazılımı işi gereği sürekli internetin başında olan fakat Tv keyfinden geri kalmak istemeyenlere göre bir program.İstediğiniz Tv dizisi veya radyo programı başladığında programı çalıştırıp kanalın ismini tıklamanız yeterli gerisi arkanıza yaslanıp keyfini çıkarmak.

Programda 850 tane kanal var.Bunların dışında normalde de bildiğimiz ücretsiz kanallarıda izlemek mümkün.Radyo kullanıcıları için 1500 kadar radyo istasyonu mevcut.Bu sayede yüzlerce Tv showu,radyo programları ve müzikler elinizin altında.

Kolay bir kullanıma sahiptir.Kafanızı karıştıracak hertürlü Pop-up sayfalarından arındırılmıştır.Çoklu dosya oynatabilme özelliğine sahiptir.Kanalları isterseniz Windows Media'da veya RealVideo'da çalıştırabilirsiniz.Program güncellemelerini kendisi yapmaktadır ve 40 kadar skin mevcuttur istediğinizi kullanabilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri:

  • RealPlayer 6 veya üzeri
  • Windows Media Player 7 veya üzeri

Programın bu sürümü ücretsiz olarak indirilebilen deneme sürümüdür.Özellikleri Pro olan sürüme göre düşüktür.Farkları buradan görebilirsiniz.

Programdaki Tv ve Radyo kanallarını buradan görebilirsiniz.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Online TV Player

    İnternetten TV kanallarını izlemenize olanak tanıyan bu program sayesinde artık TV'ye bağımlı kalmadan internet üzerinden de yüzlerce yerli ve yabancı kanalı izleyebilirsiniz.
  • anyTV Pro

    Bilgisayarınızda yaklaşık 8000 TV kanalı ve radyo istasyonunu sadece internet bağlantınızı kullanarak TV kartına ihtiyaç duymadan izleyebileceğiniz, içerisinde birçok ülkeden kanalları barındıran online TV izleme programı.
  • Readon TV Movie Radio Player

    Readon TV Movie Radio Player bilgisayarlarınızdan televizyon izlemenize ve radyo dinlemenize yardımcı olan bir programdır.
  • Radio Player

    Radio Player, kullanıcıların BBC radyo kanallarını dinleyebilmeleri için geliştirilen ücretsiz bir yazılımdır.
  • Free TV Player 2.0

    Doğrudan 800 tane hizmet veren kanalı izleme imkanı
  • FreeZ Online TV

    FreeZ Online TV ile farklı kategorilerde yüzlerce TV kanalını ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.
  • Crawler Radio and MP3 Player

    Crawler Radio and MP3 Player, çevrimiçi radyo yayınlarını ve sabit diskiniz üzerinde yer alan MP3'leri dinleyebileceğiniz ücretsiz bir medya oynatıcıdır.
  • ChrisTV Online

    ChrisTV Online programını kullanarak dünya üzerindeki birçok TV kanalını kesintisiz izleyebilir ve radyo istasyonlarını duraksamadan dinleyebilirsiniz.