onlineTV Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,468 TOPLAM İNDİRME
4.52 MB DOSYA BOYUTU

onlineTV Free, favori televizyon kanallarınızı izleyebileceğiniz ve favori radyo kanallarını dinleyebileceğiniz ücretsiz bir radyo/televizyon programıdır.

onlineTV Free, bilgisayarınız üzerinde sadece bir kaç tıklamayla internet üzerindeki televizyon kanallarını izleyebileceğiniz ve radyo kanallarını dinleyebileceğiniz oldukça başarılı bir programdır.

Aynı zamanda izlemekte olduğunuz televizyon veya radyo yayınlarını bilgisayarınıza kaydetmenize de olanak sağlayan program, kaydetmiş olduğunuz yayınları istediğiniz zaman tekrar izleyemenize de yardımcı olur.

Televizyon izleme, radyo dinleme ve program içerisinde yer alan diğer özellikler oldukça düzenli bir şekilde programın kullanıcı arayüzü üzerine yerleştirilmiştir. Basit ve kullanışlı arayüzü sayesinde her seviyeden bilgisayar kullanıcısı onlineTV Free'yi hiç zorlanmadan kullanabilir.

Tüm bu saydığım özellikler dışında program içerisinde yer alan Music 2 Go adlı özellik yardımıyla kullanıcılar müzik dosyalarını USB bellek, iPod, PSP, PDA, CD ve DVD üzerine kopyalayabilirler.

Her ne kadar çok fazla televizyon kanalı ve radyo kanalını içerisinde barındırmıyor olsa da sahip olduğu gelişmiş özellikler nedeniyle onlineTV Free'yi tüm kullanıcılarımıza öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • onlineTV

    onlineTV ile internet üzerinden binlerce kanal ve binlerce radyoyu dinleme keyfi yaşayın.
  • Free Internet TV 6.3

    İnternet üzerinden, tv kartına gerek duymadan televizyon izlemek istiyorsanız
  • Free TV Player 2.0

    Doğrudan 800 tane hizmet veren kanalı izleme imkanı
  • TV Shock

    Pc'nizde tv kartı olmadan yüzlerce tv ve radyo kanalını mükemmel netlikte seyredebileceksiniz.
  • BAHANE TV

    BAHANE TV; TV kartına ihtiyaç duymadan yerli ve yabancı yüzlerce TV kanalını izleyip binlerce radyo kanalını dinleyebileceğiniz kullanışlı bir program
  • Paytak Tv

    Paytak Tv, çevrimiçi olarak televizyon kanallarını izleyebileceğiniz ve radyo kanallarını dinleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Readon TV Movie Radio Player

    Readon TV Movie Radio Player bilgisayarlarınızdan televizyon izlemenize ve radyo dinlemenize yardımcı olan bir programdır.
  • TürkTV

    Türk TV ile tv kartina veya radyo kartina ihtiyac duymadan 150 ülkenin birçok yayın yapan kanallarını izleyebilirsiniz