Open Hardware Monitor

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6,484 TOPLAM İNDİRME
0.49 MB DOSYA BOYUTU

Open Hardware Monitor pratik bir bilgisayar sıcaklığı ölçme programıdır

Open Hardware Monitor kullanıcılara bilgisayar sıcaklığı ölçme konusunda kolay bir çözüm sunan bir ölçüm programı olarak tanımlanabilir.

Açık kaynak koduna sahip olan ve tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir yazılım olan Open Hardware Monitor temel olarak bilgisayarınızda bulunan çeşitli bileşenlerin sıcaklıklarını ölçmenize yardımcı oluyor. Open Hardware Monitor kullanarak işlemci sıcaklığı öğrenme, ekran kartı sıcaklığı ölçme, HDD sıcaklığı ölçme, fan hızı görme gibi işlemleri yapabiliyorsunuz. Bunun yanında program size işlemci , ekran kartı çekirdek hızlarını ve yük miktarlarını, RAM yükünü, işlemci ve RAM frekanslarını da gösterebiliyor.

Open Hardware Monitor'ün güzel yönü sistem tepsisinde seçeceğiniz istatistikleri görüntüleyebilmesi. Ayrıca program ile özel bir takip penceresi oluşturabiliyor, bu pencerede seçeceğiniz sıcaklık ve yük değerlerini takipo edebiliyorsunuz.

Open Hardware Monitor sıcaklık ve yük değerlerinizi takip ederken maksimum ulaşılan sıcaklık ve yük değerlerini de size gösterebilmekte. Programın tek eksi yönü ise oyunlar için on screen display özelliğini desteklememesi. Yani oyun içinde tam ekrandayken sıcaklıkları görüntüleyemiyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Symantec Ghost Solution Suite

    Symantec Ghost programı bilgisayarınızda bulunan tüm hardware parçaları size gösteren ve herhangi bir aksaklıkta sorunu çözmeye yarayan bir programdır.
  • Dual Monitor Taskbar

    Eğer çift monitör kullanıyorsanız Dual Monitor Taskbar ile ikincil monitörünüzü kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.
  • Dual Monitor Tools

    Çift monitör kullanıcıları için hazırlanmış basit bir araç olan Dual Monitör Tools ile birkaç adımda yapabileceğiniz işlemleri tek tıklama ile gerçekleştirmenizi sağlar.
  • Multi Monitor Screenshot

    Multi Monitor Screenshot, çok sayıda monitör ile çalıştığınız durumlarda ekran görüntüsü almanızı kolaylaştıracak ve hızlandıracak bir programdır.
  • Open Broadcaster Software - OBS

    Open Broadcaster Software internet üzerinden yayın yapmanıza imkan tanıyan bir yazılımdır
  • Network Eagle Monitor Pro

    Network Eagle Monitor, güçlü bir ağ monitörüdür.
  • FreeMeter Bandwith Monitor

    İnternetinizin anlık ölçümünü ve ağınız kontrollerini bu FreeMeter ile yapın.
  • MSN Track Monitor

    Msn üzerinden neler yapıldığını ağınızda görüntüleyebilir,denetleyebilirsiniz.