OpenShot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
16,013 TOPLAM İNDİRME
120 MB DOSYA BOYUTU

Güçlü özelliklere sahip video düzenleme programı

OpenShot, şaşırtıcı özellikler ile donatılmış olan basit ve güçlü bir video düzenleme programı olarak karşımıza çıkıyor.

Popüler video düzenleme programlarına alternatif olarak tercih edilebilecek bir video editleme programı olan OpenShot, videolarınızı hızlıca düzenleyip render alma imkanı sağlıyor. Güçlü animasyon motoruyla videolarınıza karartma, kaydırma, zıplatma ve daha pek çok farklı animasyonu dahil edebiliyorsunuz. Videolarınıza hoş efektler de uygulayabileceğiniz program ile 3 boyutlu animasyonlar da yapabiliyorsunuz. Yazı ekleme, ağır çekim efektleri ve ses dalgalarını görselleştirme gibi güçlü özellikler ile de dikkat çeken OpenShot, 70'den fazla dile destek sunuyor. Video düzenlemek için program arıyorsanız OpenShot pek çok işinizi kolaylıkla halledebilecek türden bir program diyebilirim. Tamamen ücretsiz bir kullanıma sahip olan OpenShot, mutlaka bilgisayarlarınızda bulunması gereken bir program.

Murat İşçi

OpenShot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,060 TOPLAM İNDİRME
128 MB DOSYA BOYUTU

Kullanışlı bir video düzenleme programı

OpenShot, basit ve güçlü özellikler ile donatılmış olan bir video düzenleme programıdır.

Güçlü animasyonlar ve efektler ile videolarınızı donatabilmenize olanak sağlan OpenShot, video edit işlerinizde size yardımcı oluyor. Basit arayüzü ve son derece kolay kullanımı ile dikkat çeken OpenShot, güçlü özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Popüler video düzenleme programlarına alternatif olarak tercih edebileceğiniz program, mutlaka bilgisayarlarınızda yer alması gereken programlardan birisidir. Hızlı bir şekilde videolarınızı düzenleyebileceğiniz programda videolarınıza hoş efektleri dahil edebiliyorsunuz. Yazı ekleme, ağır çekim efektleri ve ses dalgalarını görselleştirme gibi güçlü özellikler ile de dikkat çeken OpenShot, 70'den fazla dile destek sunuyor. Video düzenlemek için program arıyorsanız OpenShot pek çok işinizi kolaylıkla halledebilecek türden bir program diyebilirim. Tamamen ücretsiz bir kullanıma sahip olan OpenShot, mutlaka bilgisayarlarınızda bulunması gereken bir program.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Video Optimizer Pro

    Birkaç dokunuşla videolarınızın kalitesini artırın.
  • DaVinci Resolve

    DaVinci Resolve 16, video kurgu işiyle uğraşanlar için profesyonel ve ücretsiz video düzenleme (editleme) programı.
  • GOM Mix Pro

    GOM Mix Pro, Windows kullanıcıları için kullanımı kolay ve Türkçe dil desteği sunan video düzenleme programıdır.
  • Adobe Premiere Pro

    Adobe Premiere Pro, her türden video düzenleme işlemini yapabileceğiniz profesyonel bir video düzenleme programıdır.
  • Video Edit Magic

    Video dosyaları üzerinde kes-kopyala-yapıştır işlemlerinden efekt eklemeye kadar bir sürü işlemi gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz amatör bir video düzenleme yazılımı.
  • Movie Edit Touch

    Kolay kullanımlı özellikleriyle dikkat çeken Movie Edit Touch ile videolarınızı hızlı bir çekişde düzenleyebilir ve sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.
  • CyberLink PowerDirector Ultra

    CyberLink PowerDirector Ultra profesyonel bir video düzenleme programıdır
  • Audio Edit Magic

    Audio Edit Magic ile kendi müziğinizi yaratabilir, sahip olduğunuz müzik arşivinizden şarkıları ve ses dosyalarını karıştırabilir ve dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.