OrangeCD Player

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4,209 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

OrangeCD Player ses CD'lerinizi oynatmaya yarayan ücretsiz ve kompakt bir yazılımdır.

OrangeCD Player bilgisayarınızın CD-ROM ve ses kartı üzerinden ses CD'lerini dinlemenizi sağlayan kompakt bir programdır. FreeDB protokolünü destekler ve kendinize özel çalma listeleri yapmanıza olanak tanır. Aynı zamanda albümlere ait şarkıcı ve şarkı adlarıyla ilgili detayları otomatik olarak indirir.

Çeşitli oynatma modları, çalma listeleri, doğrudan parça erişimi ve akıllı disk konum belleği gibi farklı özellikleri bulunmaktadır. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda aynı CD'nin ilk parçasını dinlemek zorunda kalmadan kaldığınız yerden dinlediğiniz şarkıya devam edebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free CD Player

    Free CD Player, müzik CD'leri üzerinde yer alan favori şarkılarınızı dinleyebileceğiniz basit bir oynatıcıdır.
  • Proton CD Player

    Proton CD Player iyi tasarlanmış, yetenekli bir CD oynatıcı. Program, kendine has veritabanındaki her CD'yi oynatabilir. Kompakt boyutlarıyla ekranınızda çok alan kaplamayan, ücretsiz bir program.
  • D4Sound 2.5

    Cd-Rom unuz ya da Media Player'ınızda müzüğe göre oluşturduğunuz dünya'nın hareket etmesini isterseniz bu program tam size göre
  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.