OrgFinances

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
964 TOPLAM İNDİRME
16.07 MB DOSYA BOYUTU

OrgFinances küçük işletmelerin finans işlemleri ve aile bütçesi planlaması konusunda çözüm sunan başarılı bir yazılımdır.

OrgFinances tek başına iş yapan tüccarlar, ev kullanıcıları, küçük işletmeler ve kuruluşlar için geliştirilen kolay kullanımlı ve kullanışlı bir muhasebe programıdır. Sade ve şık arayüzü sayesinde her seviyeden kullanıcı programı rahatlıkla kullanarak kendi finansal düzenlemelerini yapabilir.

Program herhangi bir gün ya da bir süre için açık istatistikleri görüntülemenize olanak tanır ve isterseniz bu verileri şifreleyerek korumanıza izin verir. Gelir ve giderlerinizi işleyeceğiniz bu basit uygulama sayesinde bütçenizi kolayca takip ederek, gerekli olmadığını düşündüğünüz giderleri kısarak bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.

Sınırsız sayıda özelleştirilebilir kategori altında hesaplarınızın etkin bir şekilde organize edilmesine olanak sağlayan OrgFinances ile oluşturduğunuz rapoları istediğiniz zaman HTML, XML, Excel veya PDF formatlarında çıktısını alabilirsiniz.

OrgFinances aynı zamanda tek bir yerde birden fazla bütçenin de yönetilmesine izin vermektedir. Bir yandan aile bütçenizi hesaplarken bir yandan da iş yerinize ait bütçenizi hesaplayabilirsiniz.

İçerisinde takvim ve hatırlatma aracı gibi ekstra özellikleri de bulunduran OrgFinances, gerçekten başarılı bir muhasebe ve finans programıdır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MoneyMe

    MoneyMe kişisel finans işlemleriniz için kullanabileceğiniz sezgisel bir finans yazılımıdır.
  • MSN Money

    MSN Money, dünyanın en iyi finans haberlerini, verilerini takip edebileceğiniz tamamen Türkçe finans uygulaması.
  • Finans Partner (Standart)

    Finans Partner ile büronuzu ilgilendiren müvekkil, personel, genel gider hesaplarını takip edebileceğiniz gibi, kişisel hesaplarınızı da takip edebilirsiniz
  • Budget

    Kişisel finans yöneticisi..
  • FreeMoneyGuard

    FreeMoneyGuard, gelir ve gider yönetimi için kullanılabilecek olan oldukça kullanışlı bir finans programıdır.
  • jGnash

    Kişisel finans işlemlerinizi ücretsiz bir program olan jGnash ile kolayca düzenleyerek, takip edebilirsiniz.
  • Etfiny-SYS

    Etfiny-SYS Sigorta Acentelerine yönelik bir finans programıdır
  • MoneyLine

    MoneyLine, kişisel finans yönetimi yapabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.