Orman Canlı Duvar Kağıdı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
3,645 TOPLAM İNDİRME

Orman Canlı Duvar Kağıdı, Android telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz oldukça güzel orman manzaraları içeren canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.

Orman Canlı Duvar Kağıdı, doğa severlerin oldukça hoşuna gidebilecek, içerisinde birbirinden güzel orman görüntüleri içeren Android için tasarlanmış danlı duvar kağıdı uygulamasıdır.

5 Farklı orman içi görüntü bulunan uygulamada, ekranınızda yapraklar uçuşuyor. Sakinleştirici etkiye de sahip olan uygulama ile Android cihazlarınızın ekranını özelleştirebilirsiniz. Yeşik renginin ağırlıklı olduğu canlı duvar kağıdı uygulamasını kullanmak tamamen ücretsiz. Hemen indirerek sizde bu güzel duvar kağıdı uygulamasını deneyebilirsiniz.

Uygulamayı indirip, kurulumu tamamladıktan sonra kullanmak için yapmanız gereken şey ; Ana Sayfa > Menü > Duvar Kağıtları > Canlı Duvar Kağıtları adımlarını izleyerek canlı duvar kağıdını ayarlamak. Bu canlı duvar kağıdı uygulaması sayesinde cihazınıza baktıkça ferahlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kola Canlı Duvar Kağıdı

    Kola Canlı Duvar Kağıdı, Android cihazlarınızın ekranında görüntüleyebileceğiniz buzlu ve baloncuklu kola bardağı içeren canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • DJ Canlı Duvar Kağıdı

    DJ Canlı Duvar Kağıdı, dünyanın en büyük DJ konserlerinin görüntülerini içeren canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Bira Canlı Duvar Kağıdı

    Bira Canlı Duvar Kağıdı, Android cihazlarınızın ekranına bol köpüklü ve soğuk bir bira bardağı getiren oldukça eğlenceli ve renkli bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Disko Topu Canlı Duvar Kağıdı

    Disko Topu Canlı Duvar Kağıdı, android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ışıklı ve ve renkli disko toplarından oluşan hareketli bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Yağmur Damlası Duvar Kağıdı

    Yağmur Damlası Duvar Kağıdı, Android cihazlarınızın ekranlarına muhteşem manzaralar ile birlikte gök kuşağı ve yağmur damlalarını getiren etkileyici bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Vpings Video Wallpaper

    Vpings Video Wallpaper uygulamasını kullanarak videolardan canlı duvar kağıdı oluşturabilirsiniz.
  • Love Hearts Live Wallpaper

    Love Hearts Live Wallpaper, Android cihazlar için tasarlanmış renkli ve eğlenceli kalpli canlı duvar kağıdı resimleri içeren güzel bir uygulamadır.
  • Tiger Live Wallpaper

    Tiger Live Wallpaper, doğanın hem tatlı hemde en vahşi hayvanı olan kaplan fotoğrafları içeren Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.