ORPALIS PDF Reducer Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,275 TOPLAM İNDİRME
15.38 MB DOSYA BOYUTU

Elinizdeki PDF dosyalarının boyutlarından şikayetçiyseniz onları ORPALIS PDF Reducer Free'yi kullanarak sıkıştırabilirsiniz.

ORPALIS PDF Reducer Free programı, sık sık dökümanlarını PDF formatı halinde saklayan ancak dosyaların boyutlarından sıkıntı duyanlar için hazırlanmış ücretsiz bir araç. Programın temel işlevi PDF dosyalarının boyutlarını küçültmek ve böylece yerden tasarruf yapmanızı sağlamak. Özellikle içeriğinde görsel bulunan PDF'lerin çok yer kapladıklarını düşünürsek, her bilgisayarda olması gereken programlardan birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Program sadece tek tek dosyaları değil, bir klasör içerisinde bulunan tüm PDF dosyalarını tek hamlede optimize edebiliyor. Böylece toplu olarak tüm belgelerinizi sıkıştırabiliyorsunuz. İlk dosya boyutundan yüzde 80 oranda sıkıştırma yapabilen ORPALIS PDF Reducer sayesinde inanılmaz bir yer tasarrufu elde etmek mümkün. PDF'lerin içindeki görselleri de optimize eden ve gereksiz objeleri ortadan kaldıran uygulamayı denemeyi unutmayın.

Sorunsuz ve herhangi bir hata vermeden çalışması sayesinde bilgisayarınızı zorlamadan kullanabileceğiniz programlardan birisi olarak kullanımını öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free PDF Compressor

    PDF sıkıştırıcı
  • Advanced PDF Manager

    Advanced PDF Manager, çok güçlü, popüler ve kullanışlı bir PDF yönetim programı. PDF dosyaları üzerinde düzenleme ve değişiklik yapmanıza yardımcı olur.
  • GIRDAC PDF Creator

    Elinizdeki yazdırılabilir dökümanları en kolay yoldan PDF'e dönüştürmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Image To PDF

    Windows için Image To PDF uygulaması, herhangi bir resmi hızlı ve kolayca PDF formatına dönüştüren bir programdır.
  • Convert PDF to Image

    Convert PDF to Image programı, PDF belgelerinizi internet bağlantısına gerek kalmadan resim formatına dönüştürmenizi sağlar.
  • Convert PDF To Text

    Convert PDF to Text yazılımı tüm PDF dosyalarınızı internet bağlantısı olmadan txt formatına çevirebilir.
  • Convert PDF to Word

    Convert PDF to Word programı, PDF dosyalarınızı Microsoft Word (.doc) ya da Rtf (.rtf) belgesine kalite kaybı olmadan dönüştürür.
  • Macrorit Disk Partition Expert Free

    Macrorit Disk Partition Expert Free, disk inceleme, bölümleme ve sorunları giderme gibi işlemleri ücretsiz olarak yapabileceğiniz yararlı bir program.