Oshi Cleaner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
706 TOPLAM İNDİRME
5.42 MB DOSYA BOYUTU

Oshi Cleaner bilgisayarınızda gereksiz dosyaları temizleyebileceğiniz ve bilgisayar optimizasyonu gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.

Oshi Cleaner sisteminiz üzerinde yer alan bozuk ve eski öğeleri tarayarak temizlemek için tasarlanmış güvenilir ve kullanışlı bir yazılımdır.

Önemsiz kayıt defteri öğelerini, geçici Windows çerez ve kayıt dosyalarını temizleyerek, bilgisayarınızın performansını arttırmanıza olanak sağlar.

Ayrıca uygulama içerisinde Windows başlangıç programlarınızı ve uygulamalarınızı denetleyebileceğiniz bir başlangıç yöneticisi ve program kaldırma uygulaması da yer almaktadır.

Bilgisayar optimizasyonu ve temizliği için alternatif bir program arayan kullanıcılarımız Oshi Cleaner'ı deneyebilirler.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Tray Cleaner

    Tray Cleaner ile sistem tepsisinde çalışan uygulamalarla ilgili geçmişi ücretsiz şekilde temizleyebilirsiniz.
  • CleanMyPC Registry Cleaner

    CleanMyPC Registry Cleaner, işletim sistemindeki kayıt defterini düzenleyip gereksiz girdileri silen bir sistem aracıdır.
  • System Tray Cleaner

    System Tray Cleaner, sistem tepsisinde bulunan öğeleri yönetmenize olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır.
  • Anvide Disk Cleaner

    Anvide Disk Cleaner, sabit diskiniz üzerindeki bölümleri hızlı ve kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz ücretsiz sistem aracıdır.
  • PC Smart Cleaner

    PC Smart Cleaner ile bilgisyarınızı yavaşlatan hataları giderebilirsiniz
  • Ainvo Memory Cleaner

    Ainvo Memory Cleaner ile belleğinizi temizleyerek bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz.
  • Free System Traces Cleaner

    Free System Traces Cleaner, bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silebileceğiniz ücretsiz bir programdır.