ÖSS Puan Hesabı

ÜCRETSİZ
x
2/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
4,614 TOPLAM İNDİRME
0.01 MB DOSYA BOYUTU

ÖSS'de yaptığınız sorularla, puanınızı hesaplayabileceğiniz ÖSS Puan Hesabı ile bütün puan türlerini anında hesaplamanız mümkün.

Bu program değişen sınav sistemi ile önem kazanan ÖSS puanınızı hesaplar. Birinci ve ikinci bölüm olmak üzere bütün puan türlerini(SAY1, SÖZ1, EA1, SAY2, SÖZ2, EA2) saniyeler iiçnde hesaplayabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken bölüm netlerinizi girmek, bölümünüzü seçmek ve "HESAPLA"ya basmak. Ayrıca programda setup olmadığından direk exe üzerinden çalıştırabilir, silmek istediğinizde kolay yoldan silebilirsiniz.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pratik ÖSS-OKS Puanı Hesaplama

    Öss ve Oks sınavlarına ait puanların kolayca hesaplanmasını sağlayan program.
  • Eğitim Otomasyon Programı

    Bütün eğitim kurumlarının rahatlıkla kullanabileceği ve eğitim kurumlarının işlerinin birçoğunu yapabilme işlev ve kapasitesine sahip bu otomasyon program sayesinde okul ve dershaneler puan hesaplamalarını, Öss ve Oks hesaplamalarını, b
  • Öss Tercih Robotu (Excel formatlı)

    Bu Otomasyon, Bir Tercih Robotu Mantığında Çalışmakta Ve Size Puanınıza Göre Girebilceğiniz Yerleri Göstermektedir.
  • 2006 ÖSS Soru ve Cevapları

    2006 öğrenci seçme sınavında (ÖSS) çıkan tüm sorular ve yanıtlarını sitemizden ücretsiz ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.
  • 2007 Yılı ÖSS Soru ve Cevapları

    2007 yılı ÖSS soru ve cevaplarını bilgisayarınıza indirerek geçmiş yıllarda çıkan soruları inceleyebilir yada kendi vermiş olduğunuz cevapları kontrol edebilirsiniz.
  • Dodge That Anvil

    Bu eğlenceli ve zevkli oyunda kahramanımız bir tavşan ve ormanın içerisinde dolaşıyor, amacınız havuçları topraktan sökerek puan kazanmak.
  • Google Password Decryptor

    Google Password Decryptor popüler web tarayıcıları ve messenger gibi çeşitli Google uygulamaları tarafından saklanan Google hesabı parolalarınızı kurtaran bir programdır.
  • Yaş Hesabı 2.0

    Güzel bir yaş hesaplayıcısı. Yaşınızı ayrıntıları ile hangi gün doğduğunuza kadar hesaplıyor. ...