Oto Teknik Servis ve Müşteri Takibi Programı

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11,528 TOPLAM İNDİRME
15.4 MB DOSYA BOYUTU

Otomobil teknik servisleri için geliştirilmiş olan Oto Teknik Servis Programı ile servisinize gelen araçların kayıtlarını tutabilir, araçlara kullanılan malzeme ile yapılan teknik işlemleri kayıt altına alabilir, stok takibi yapabilir ve mu

DemirSoft tarafından geliştirilen Oto Teknik Servis ve Müşteri Takibi Programı, oto teknik servisleri için müşteri takibi yapmayı kolaylaştırıyor. Bu basit arayüzlü program ile servisinize gelen araçların kayıtlarını tutabilir, stok durumunu takibi yapabilir, araçlar üzerinde yapılan teknik işlemleri kaydedebilir ve muhasebe kayıtlarınızı yapabilirsiniz. Programla birlikte gelen Kasa, Stok, Çek-Senet ve İrsaliye modüllerinin yanı sıra, isteğe bağlı olarak farklı modüller de ekleyebilirsiniz.

Önemli! Programın deneme sürümündeki "DENEME" adlı kullanıcının şifresi de "DENEME"'dir.

Ahmet Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DemirSoft Rot-Balans Servis Müşteri Takibi Programı

    Rot-balans servisleri için özel olarak hazırlanmış olan DemirSoft Rot-Balans Servis Müşteri Takibi Programı müşteri kayıtları, alacak-verecek hesapları gibi raporlamalar yapmak için özel olarak hazırlanmış bir programdır.
  • 2008 Oto Servis Programı

    Stok girişi, satış ve servis işlemlerinizi yapabileceğiniz oto servis programı...
  • Teknik Servis Takip

    Teknik Servis Takip programı bilgisayar firmalarına yönelik hazırlanmış bilgi takip programıdır.
  • Optik Gözlük Takip

    Optik Gözlük Bilgileri ve Müşteri Takibi
  • Piramit Fırın Otomasyonu

    Prof Fırın ile günlük yaptığınız müşteri servis işlemleri, toplu irsaliye kesimi işlemlerini çok hızlı ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz.
  • OtoMix Professional v1.0 - [ Araç Servis Takip Sistemi ]

    Özel servisler için tasarlanmış müşteri takip sistemi programının tanıtım versiyonudur. Egzost emisyon, trafik sigortası ve kasko bitiş tarihlerinin takibide vardır.
  • A-Müşteri Sipariş ve Satış Programı

    Siparişlerinizi saatlere göre ayarlayabileceğiniz bir program
  • Göz Hasta Takibi Programı

    Pratik Göz Hasta Takibi Programı , göz doktoru uzmanları ile yapılan ortak çalışmalar sonucunda ortaya çıkmış , çok kullanışlı ve detaylı bir hasta takibi programıdır.