Over

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
140 TOPLAM İNDİRME

Over, fotoğraflarınıza yazı ve obje ekleyip sosyal ağlarda paylaşabileceğiniz en iyi uygulamalardan biri.

Over, sosyal ağlarda paylaştığınız fotoğraflara özel tasarlanmış – el yapımı yazı veya objeleri ekleyerek farklılık yaratmanıza yardımcı olan bir Android uygulaması. Ücretli olarak sunulan uygulamada klasik fontların yanı sıra profesyonel anlamda tasarımla uğraşan kişilerin oluşturduğu yazı tipleri ve fotoğrafa güldürme amaçlı eklenebilecek onlarca artwork bulunuyor.

Çoğumuzun sıklıkla kullandığı fotoğraf paylaşma uygulamalarından Instagram’da fotoğrafa yazı ekleme seçeneği bulunmadığından mobilde türeyen onlarca uygulamadan birisi de Over. 2014’ün en iyi uygulamaları arasına giren Over bu başarısını sunduğu fontlara borçlu. Uygulamada istemediğiniz kadar yazı tipi karşınıza çıkıyor ve düzenleme araçlarını (kopyalama, döndürme, yeniden boyıutlandırma, kırpma) kullanarak fotoğrafın dilediğinizin köşesine en güzel görünecek şekilde iliştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Over

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Over, fotoğraflarınıza yazı ve obje ekleyerek sanat eserleri ortaya çıkarabileceğiniz bir uygulama.

Over, iPhone’unuzla çektiğiniz fotoğraflara yazı eklemek için kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan biri. 300’den fazla standart ve özel yapım yazı tipinin yanı sıra 800’den fazla çizim içeren uygulama ücretli olarak geliyor ancak fiyatını sonuna kadar hak ettiğini söyleyebilirim.

Sosyal ağlarda paylaştığınız fotoğraflara mesajınızı iliştirmeyi seviyorsanız Over vazgeçilmeziniz olacak. İçerisinde istemediğiniz kadar font ve resim seçeneği var. Seçtiğiniz yazıyı fotoğrafın dilediğiniz köşesine, dilediğiniz açıyla konumlandırmanızı sağlayan düzenleme araçlarına da sahipsiniz.

Sosyal medya gönderisi, albüm kapağı, duvar kağıdı, logo ve filigran, Apple Watch arka planı hazırlama gibi farklı amaçlarla kullanabileceğiniz uygulamada ücretsiz alıp kullanabileceğiniz hazır fotoğraflar da bulunuyor. Paylaşacak fotoğrafınız olmadığında günlük olarak gösterilen bu fotoğraflara göz atmanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Watch Over Me

    Android için hazırlanan Watch Over Me uygulamasıyla kolayca tehlikeli anlarda dostlarınıza son konumunuzu gönderebiliyorsunuz.
  • Droid Over Wifi

    Droid Over Wifi, aynı WiFi bağlantısını kullanarak Android cihazlarınızın yönetimini bilgisayarınız üzerinden gerçekleştirmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Getting Over It APK

    Getting Over It APK Android oyunda çekiçle yüksek dağlara tırmanıyorsunuz.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.