Pacific Wings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,583 TOPLAM İNDİRME
13.2 MB DOSYA BOYUTU

Pacific Wings retro tarzda, oldukça eğlenceli bir uçak oyunudur

Pacific Wings bize eski atari oyunlarının sunduğu klasik eğlenceyi sunabilen, Windows 8 işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir uçak oyunudur.

Tam anlamıyla retro tarzda bir oyun olan Pacific Wings'de uçağımızı kuşbakışı olarak kontrol ediyoruz ve dikey olarak ilerledikçe karşımıza çıkan düşmanları yok etmeye çalışıyoruz. Oyunun hikayesi 2. Dünya Savaşı'nın en kritik anlarında geçiyor. Bu dönemde Amerika ve Japonya arasındaki Pasifik Okyanusu adalarının üzerindeki hakimiyet için çıkan çatışmalar iyice hızlanmıştır. Japonlar düşman hatlarına intahar sldırısı gerçekleştiren kamikaze uçakları ile tanınırken Amerikan'lar P-38 savaş uçaklarıyla buna karşılık vermeye çalışmaktadırlar. Biz de bir müffetik pilotu olarak savaşa dahil oluyoruz ve P-38 uçağımıza atlayarak Japonlar'la savaşıyor ve savaşın gidişatını değiştirmeye çalışıyoruz.

Pacific Wings'de uçağımızı W,A,S,D tuşları ile yönlendiriyoruz ve Space veya Ctrl tuşuyla düşmanların üzerinde ateş açıyoruz. Ekranda üzerimize doğru ateş eden düşmanları takip etmeli ve mermilerinden kaçmalıyız. Oyun süresince karşımıza birçok farklı Japon savaş uçağı çıkıyor. Giderek güçlenen düşman uçaklarını yenebilmemiz için bize 3 adet silah geliştirmesi sunuluyor ve bu geliştirmelerle ateş gücümüzü arttırabiliyoruz.

Pacific Wings klasik tarzda eğlenceli bir oynanış sunan, bu türde oyunları seven kullanıcıların kaçırmaması gereken ücretsiz bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Pacific Wings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
654 TOPLAM İNDİRME
1.5 MB DOSYA BOYUTU

Pacific Wings retro tarzda bir uçak oyunudur

Pacific Wings bize zamanında atari salonlarında oynadığımız retro tarzda uçak oyunlarının sunduğu eğlenceyi Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarımızda yaşamamıza imkan tanıyan ücretsiz bir uçak oyunudur.

2. Dünya Savaşı'nda geçen bir hikayeye sahip olan Pacific Wings'de 1942 yılında Amerika ve Japonya arasında Pasifik Okyanusu'nda yer alan adaların hakimiyeti için yaşanan çatışmalar konu alınıyor. Düşmana intihar dalışı yapmalarıyla tanınan Japon kamikaze uçaklarıyla hava hakimiyeti için mücadele ettiğimiz oyunda bir Müttefik pilotu olarak P-38 savaş uçağımıza atlıyoruz ve savaşın kaderini değiştirmeye çalışıyoruz.

Pacific Wings'de Pasifik Okyanusu üzerinde süzülürken karşımıza birçok farklı Japon savaş uçağı çıkıyor. Bu Japon savaş uçaklarını avlarken üzerimize gönderilen mermilerden kaçmalı ve bize verilen görevi tamamlamalıyız. Oyunda uçağımızı ekrana dokunarak kontrol ediyoruz. Uçağımızın kullandığı silahlar için 3 adet geliştirmeye yer verilmiş ve bu sayede oyuna heyecan katılmış.

Pacific Wings bize retro tarzda grafikler sunuyor. Uçağımız dikey olarak ilerliyor ve biz uçağımızı kuşbakışı olarak görüyoruz. Eğer zamanında atari oyunlarını oynadıysanız ve bu oyunlara benzer eğlenceli bir seçenek arıyorsanız Pacific Wings'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Pacific Wings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Pacific Wings klasik tarzda bir uçak savaşı oyunudur

Eğer zamanında atari salonlarında oynadığınız klasik retro tarzda uçak savaşı oyunlarını özlüyorsanız Pacific Wings size aradığınız eğlenceyi sunacak olan ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir uçak oyunudur.

Pacific Wings bizi 2. Dünya Savaşı'nın en heyecanlı anlarına taşıyan bir mobil oyundur. Oyunda Pasifik Okyanusu'nda yer alan adaların hakimiyeti için savaşan Japonya ve Amerika'nın hava şavaşlarına tanık oluyoruz. Bu gerilim dolu dönemde Japonlar ünlü kamikaze uçaklarıyla ölümüne saldırırken müttefikler düşmanlarını yenmek için var güçleriyle çalışmaktadırlar. Biz de bir müttefik pilotu olarak pervaneli P-38 savaş uçağımıza atlıyoruz ve Japon hava kuvvetlerine meydan okuyoruz.

Pacific Wings'te retro tarzda grafikler hakim. Uçağımızı kuşbakışı olarak yönetiyoruz ve haritada dikey olarak ilerliyoruz. Düşmanlarımıza ateş ederken bize gönderilen mermilerden kaçmalı ve görevimizi tamamlamalıyız. Birçok farklı Japon savaş uçağıyla karşılaştığımız oyunda uçağımızın kullandığı silahlar için  3 adet geliştirme sunuluyor. Bu geliştirmeleri alarak ateş gücümüzü arttırabiliyor ve daha güçlü düşmanlarla mücadele edebiliyoruz.

Eğer klasik tarzda oyunları seviyorsanız Pacific Wings hoşunuza gidecek bir seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pacific Drive

    Pacific Drive ile eşi görülmemiş bir dünyaya adım atın. Pacific Drive indirin, aracınızı geliştirin, eşya toplayın ve etrafı keşfedin.
  • Medic: Pacific War

    İkinci Dünya Savaşı atmosferine sahip olan Medic: Pacific War merakla bekleniyor.
  • Medal of Honor: Pacific Assault

    Medal of Honor : Pacific Assault demo versiyonu.
  • Medal of Honor Pacific Assault

    Medal of Honor Pacific Assault bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Wings 3D

    Wings 3D programını kullanarak kolayca bilgisayarınızda 3 boyutlu tasarımlar hazırlayabilirsiniz.
  • Battle Fleet: Pacific War

    II.Dünya Harbi, deniz savaşlarına doğru bir macera...
  • Alkekopter

    Alkekopter, oynaması basit ancak ustalaşması zaman alan, arcade türünde başarılı bir Türk oyunudur.
  • Slayin

    Klasik oyunseverlere benzersiz bir arcade zevki yaşatacak, soluksuz oynanan bir oyun.