Page Shrinker

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
265 TOPLAM İNDİRME

Page Shrinker, Google Chrome tarayıcınız üzerinde gezindiğiniz web sayfalarının genişliğini ayarlayabileceğiniz bir eklentidir.

Page Shrinker gezindiğiniz bir web sayfası üzerindeki içerikleri uygun olan maksimum genişlikte görüntüleyebilmeniz için geliştirilen başarılı bir Google Chorme eklentisidir. Eklenti sayesinde web sayfalarının genişliklerini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Sayfanın maksimum genişliğini ayarlayarak içeriklerin buna uygun şekilde yeniden düzenlenmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle web tasarım ve geliştirmeyle uğraşmakta olan kullanıcıların epey işine yarayabilecek bir Chrome eklentisi olan Page Shrinker ile hangi genişliklerde web sitesinde bulunan içeriklerin nasıl görüntüleneceğini önceden kestirmek mümkün.

Sonuç olarak web sayfalarının genişliğini istediğiniz boyutlarda sabitleyerek, web sitesinde bulunan içeriklerin nasıl görüneceğini merak ediyorsanız, Page Shrinker kullanmanız gereken eklentiler arasında yer alıyor.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • New Tab Page

    New Tab Page, Google Now için resmi olmayan güzel ve etkili bir Chrome eklentisidir.
  • Page Analytics

    Page Analytics web sayfanızın yönetimini ve geliştirilmesini kolaylaştıran bir analiz aracıdır
  • Amazon DVD Shrinker V2.6.2

    Sabit diskinizdeki dosyalarınızı yedekleyebileceğiniz ve DVD filmlerinizi kopyalayabileceğiniz bir program.
  • Front Page Türkçe 5.0

    İşte Front Page'in İngilizce Yüzünden Kurtulmak İçin Bir Fırsat...
  • Cool Page 2.72

    Cool Page, sayfa düzeninde nesneleri basitçe sürükleyip bırakarak bir sayfa oluşturmanızı sağlayan bir WYSIWYG Web tasarım aracıdır.
  • Web Page Maker

    Web Page Maker HTML bilmeyen ve web deneyimi olmayan herkesin web sitesi yapabilmesini sağlayan pratik bir yazılımdır. Programın hazır tema ve araçlarını kullanarak web siteleri yapmak ve yönetmek kolaylaşıyor.
  • Page Sucker

    Daha önceden kaydedilmiş internet sitelerini çevrimdışıyken gezinmenizi sağlayan küçük boyutlu program.
  • 1st Page 2000 2.0

    Hepimizin bildiği gibi isim yapmış HTML Editörleri yanında merak edip yükledikten sonra bir şekilde beğenmeyip sildiğimiz bir o kadar da başka program var.