Paint Box

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,556 TOPLAM İNDİRME
20.6 MB DOSYA BOYUTU

Basit kullanım özelliklerine sahip olan Paint Box isimli bu program ile temel çizim işlemlerini yapabiliyorsunuz.

Bilgisayarınızda hali hazırda bulunan Paint programına alternatif bir şeyler aramaktaysanız Paint Box'ı denemenizde fayda var. Kullanıcı dostu arayüzü ile temel grafik ve çizim işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Programı kullanarak temel geometrik şekiller çizebilir ve metin kutuları ekleyebilirsiniz. Buna ek olarak, diğer programlardan da şekiller alabilmenize imkan tanıyan Paint Box ile çalışmanızı PNG veya JPG formatında kaydedebilirsiniz. 

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MediBang Paint

    MediBang Paint programını kullanarak bilgisayarınızda kolayca grafik çizimler gerçekleştirebilirsiniz.
  • RealWorld Paint

    RealWorld Paint katman ve .psd codeclerine sahip bir resim ve animasyon editörüdür.
  • EZ Paint

    Kapsamlı özellikleri ve ücretsiz olmasıyla dikkat çeken EZ Paint ile proje ve fikirlerinizi kolaylıkla dijital ortama aktarabilirsiniz.
  • Paint 3D

    Paint 3D ile resimlere farklı efektler verebilir, onları süsleyebilirsiniz.
  • Deep Paint 3D

    Deep Paint 3D modellerinizin dokularını yaratmada ve düzenlemede size yardımcı olur. Photoshop ile ortak çalışabiliyor. 3 boyutlu bir Photoshop yazılımı gibidir.
  • Corel Paint Shop Pro

    Profesyonel fotoğrafçıların tercih ettiği resim düzenleme programı olan Corel Paint Shop Pro ile artık çok daha kolay ve eğlenceli şekilde resimlerinizi düzenleyebileceksiniz.
  • Saint Paint Studio

    Resimler yaratabilceğiniz, yarattığınız veya hazır resimler ile animasyonlar hazırlayabiliceğiniz zengin efekt, araç ve seçenekleriyle vazgeçilmez resim editörünüz olucak Saint Paint Studio ile artık herşey daha kolay.
  • 3D Box Shot Maker

    3D Box Shot Maker programı yazılım firmaları için hazırlanmış ücretsiz bir programdır.Program ile yazılım firmaları programlarının yazılım kutularını tasarlayabilirler.