Paint Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Paint Monsters, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu. Son zamanlarda üçlü eşleştirme oyunlarının ne kadar popüler olduğunu hepimiz biliyoruz. Paint Monsters da bu üçlü eşleştirme oyunlarından birisi.

Oyunda amacınız aynı renkteki yaratıkları bir araya getirerek onları yoketmek. Bunun için parmağınızla yaratıkları sürükleyerek yanyana getirmeniz gerekiyor. Böylece yok olmalarını sağlıyorsunuz.

Hayli sevimli karakterlerden oluşan oyunun grafikleri de gayet canlı ve hoş. Oyunda benzerlerinde olduğu gibi çeşitli güçlendiriciler ve bonuslar bulunuyor. Bunlarla birlikte aldığınız puanları artırabiliyorsunuz.

Oyunun kontrolleri de gayet başarılı diyebilirim. Hassas kontrollere sahip olan oyunda parmağınızla yaratıkları sürüklediğiniz anda değişiklikler ortaya çıkıyor ve böylece vakit kaybetmeniz önlenmiş oluyor.

Eğer siz de üçlü eşleştirme oyunlarını seviyorsanız bu oyuna göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Paint Monsters

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
54.1 MB DOSYA BOYUTU

Paint Monsters tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.

Paint Monsters son zamanların popüler oyun kategorilerinden olan eşleştirme oyunlarının başarılı bir temsilcisi. Ücretsiz olarak iPhone ve iPad’lere indirebildiğimiz bu oyundaki temel amacımız aynı renkten yaratıkları yan yana getirerek onları ortadan kaldırmak.

Oyunda ilk olarak karşımıza renkli ve sevimli görünen yaratıklarla dolu bir platform çıkıyor. Bu yaratıkları parmağımızla sürükleyerek yan yana getirmeye çalışıyoruz ve bu sayede yok olmalarını sağlıyoruz. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi bu oyunda da birçok bonus ve güçlendirici bulunuyor. Bunları toplayarak kazanacağımız puanları artırabiliyoruz.

Paint Monster’da görev yapan kontrol mekanizması son derece hassas çalışıyor. Parmağımızı ekranda sürüklediğimiz anda gereken değişimler yapılıyor ve vakit kaybetmemiz engelleniyor. Sorunsuz çalışan kontrollere ek olarak oyunda yer alan grafikler de gerçekten çok iyi. Canlı ve rengarenk görseller sayesinde oyunu özellikle çocuklar severek oynayacaktır.

Genel olarak Pain Monsters kategorisinin başarılı oyunlarından bir tanesi. Eğer siz de ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu arıyorsanız Paint Monsters’ı mutlaka denemelsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Monsters

    Fruit Monsters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Goofy Monsters

    Goofy Monsters, Android platformunda canavarlı bulmaca oyunu olarak yerini alıyor.
  • Melody Monsters

    Melody Monsters, Trivia Crack'in yapımcıları tarafından geliştirilen eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Pudding Monsters

    Pudding Monsters, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli, yapışkan ve bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur.
  • Word Monsters

    Word Monsters, Türkçe karşılığı olan kelime canavarlarının anlamını tam olarak taşıyan ve oynarken oldukça keyifli vakit geçirebileceğiniz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Paint for Friends

    Paint for Friends arkadaşınıza anlatmak istediğiniz kelimeleri resme döktüğünüz eğlenceli bir uygulamadır.
  • Heroes & Monsters

    Heroes & Monsters, kendi canavarlarınızı güçlendirirken aynı zamanda yenilerini edindiğiniz mükemmel bir Android oyunu.
  • Super Monsters Ate My Condo!

    Super Monsters Ate My Condo, 3'lü eşleme ve inşa etme oyunlarını bir araya getirerek hazırlanan son derece eğlenceli ve ücretsiz bir android bulmaca oyunudur.