Paper Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,316 TOPLAM İNDİRME

Paper Racer güzel bir yarış oyunudur

Paper Racer bize alışılagelmişten farklı bir araba yarışı tecrübesi sunan, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

Oldukça hızlı ve akıcı bir oynanışa sahip olan Paper Racer kuşbakışı görüş açısıyla benzerlerinden ayrılıyor. Oyunda yarış arabamızı yukarıdan yönetiyoruz ve minyatür boyutlu bu arabamızla diğer rakiplerimize karşı kıran kırana bir mücadele veriyoruz. Oyun tamamen kendine has bir grafik yapısına sahip. Kağıt ve kalem kullanılarak yapılmış çizimleri anımsatan grafikler oyuna özel bir hava katıyor.

Paper Racer'da yer alan yarış pistleri özel olarak tasarlanmış ve sürprizlerle dolu. Oyundaki yarış pistlerine yerleştirilen çeşitli engeller bize heyecanlı anlar yaşatıyor ve oyuna renk katıyor. Oyunun fizik motoru ise yarış arabamızın bu engellere ve yarış pistine doğal tepkiler vermesini sağlıyor.

Paper Racer'ın en ilginç özelliklerinden biri kendi yaptığımız çizimleri yarış arabaları olarak oyuna aktarabilmesi. Hazırladığımız çizimleri Android telefonumuzun veya tabletimizin kamerasını kullanarak oyuna aktarabiliyoruz ve böylece kendi yarış arabamızla yarışabiliyoruz. Oyun bu işi oldukça kolay hale getirmiş; çektiğimiz fotoğraflar üzerinde herhangi bir düzenleme işlemi yapmadan oyun çizimlerimizi algılayabiliyor ve içeri aktarabiliyor. Daha sonrasında yarattığımız arabaları Facebook veya Twitter üzerinden paylaşabiliyor, arkadaşlarımıza gönderebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Paper Racer

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
150 MB DOSYA BOYUTU

Paper Racer ilginç bir yarış oyunudur

Paper Racer sıradışı tarzıyla öne çıkan, oyun severlere farklı bir araba yarışı deneyimi sunan ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz bir mobil yarış oyunudur.

Paper Racer bize minyatür boyutlarda yüksek hızlı bir yarış deneyimi sunuyor. Oyunda öne çıkan en büyük özellik karakalem çizimlere benzer grafik yapısıdır. Bu grafik yapısı oyuna kendine has bir yapı kazandırırken oyunculara hızlı ve akıcı yarışlar yapabilme imkanı veriyor. Oyunda 16 adet özel olarak tasarlanmış yarış pisti yer almakta. Oldukça yüksek detaya sahip bu pistlerde farklı engeller yarışlar sırasında bize sürprizler yaratıyor ve oyuna heyecan katıyor. Oyunun özel fizik motoru sayesinde kullandığımız yarış arabaları bu pistlerle eğlenceli bir şekilde etkileşime geçebilmekte.

Paper Racer'ın en güzel yönü kendi yarış arabalarımızı oluşturmamıza imkan tanıması. iPhone telefonumuzun kamerasını kullanarak kendi çizdiğimiz yarış arabası resimlerini oyuna tanıtabilmekteyiz. Çizimlerimizi oyuna aktarma işlemi kolay bir şekilde gerçekleşebilmekte; çünkü herhangi bir fotoğraf düzenleme ve fotoğraf kesme işlemine ihtiyaç duymadan oyun araba çizimlerini arkaplandan ayırt edebiliyor. Paper Racer oluşturduğumuz yarış arabalarını arkadaşlarımıza göndermemize ve Facebook ve Twitter üzerinden paylaşmamıza da imkan tanıyor.

Can Erdil Şentürk

Paper Racer

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME
131 MB DOSYA BOYUTU

Paper Racer eğlenceli ve farklı bir yarış oyunudur

Paper Racer oyun severlere alışılmıştan oldukça farklı bir araba yarışı heyecanı yaşatan, Windows Phone 8 işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilen eğlenceli bir yarış oyunudur.

Kağıt ve kalem ile hazırlanmış çizimlere benzeyen bir grafik stiline sahip olan Paper Racer grafiklerindeki bu kendine has yapıyı oynanışta da korumakta. Oyunda yarış arabamızı kuşbakışı olarak kontrol ediyoruz ve rakiplerimizle heyecan dolu yarışlar yapıyoruz. Oyunun yarış pistleri özel olarak tasarlanmış ve işi daha da eğlenceli kılmak için birçok farklı engel pistlerin içerisine serpiştirilmiş. Yarışlar esnasında bir yandan rakiplerimize dikkat ederken bir yandan da pisti ve engelleri takip etmeliyiz.

Paper Racer'ın en önemli özelliği bize kendi yarış arabamızı yaratabilme ve oyuna aktarabilme imkanı vermesi. Kendi çizeceğimiz yarış arabalarını oyuna Windows Phone cihazımızın kamerasını kullanarak tanıtabiliyoruz. Çizimimizi tamamladıktan sonra fotoğrafını çekiyoruz ve bundan sonra herhangi bir fotoğraf düzenleme işlemiyle uğraşmamıza gerek kalmıyor. Paper Racer çizimlerimizi arkaplanlardan ayırt ederek oyuna aktarabilmekte.

Paper Racer'da minyatür boyutlarda yarış arabalarını kontrol etmekteyiz. Oyunun gerçekçi fizik motoru sayesinde yarış arabamız piste ve pistte yer alan engellere doğal bir şekilde uyum sağlayabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paper Racer - Online Racing

    Paper Racer - Online Racing, silahlarla donatılmış araçlarla online yarışlara katıldığınız ücretsiz Android oyunu.
  • Paper Racing

    Paper Racing, kağıt üzerinde araba yarıştıracağınız ücretsiz ve eğlenceli bir Android yarış oyunu.
  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Traffic Racer APK

    Traffic Racer APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türk yapımı popüler araba yarışı oyunu.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Drag Racer GT

    Drag Racer GT drag yarışlarını konu alan bir mobil yarış oyunudur
  • Highway Traffic Racer

    Highway Traffic Racer yarış oyunlarından keyif alanların mutlaka denemesi gereken güzel bir yarış oyunu.
  • Drone Racer : Canyons

    Drone Racer : Canyons mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur