Paper

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,497 TOPLAM İNDİRME
0.41 MB DOSYA BOYUTU

Paper, kullanıcıların ek yapılandırma ayarlarıyla uğraşmadan üzerinde çizim de yapabilecekleri bir metin editörüdür.

Paper, ilk bakışta kullanıcıların üzerinde kendi notlarını alabilecekleri basit bir not defteri alternatifi ve metin editörü olarak görünüyor olsa da durum biraz daha farklıdır.

Basit bir metin editörüymüş gibi kullanabileceğiniz Paper yardımıyla ekstra yapılandırma ayarlarıyla uğraşmadan, program yardımıyla oluşturmakta olduğunuz metin dosyaları içerisine çizimlerinizi ekleyebilir ve çizimlerle metinlerin bir arada olduğu çalışmalarınızı tek bir dosya olarak kaydedebilirsiniz.

Hem karalamalarınızın hem de yazmış olduğunuz tüm metinlerin tek bir dosya olarak saklanması, başlı başına güzel bir özellik olarak dikkat çekmektedir.

Metin vurgulama, satır daraltma, arama aracı ve çizim aracı için sıkıştırma seçenekleri programın artı yönleri arasında yer almaktadır.

Ayrıca Paper yardımıyla bazı metin dosyalarını hem görüntüleme hem de düzenleme şansına sahip olacaksınız. Gerçekten çok basit ve kullanışlı bir metin editörü ve karalama aracı olan Paper'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Paper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,977 TOPLAM İNDİRME
39.5 MB DOSYA BOYUTU

Kendi hikayenizi oluşturmanızı, çizimlerinizi tek bir ekranda düzenlemek, hazırlamak ve digital kitap olarak elinizin altında tutmanızı sağlayan popüler çizim uygulamasıdır.

Paper aklınızdan geçenlerin digital ekrana dökülmesini sağlayan eşsiz bir uygulama. iPad'inizi performanslı olarak kullanabileceğiniz, çizimlerinizi, notlarınızı ve çizimlerinizi tek bir ekranda tutabileceğiniz, paylaşabileceğiniz ve çıktısını alabileceğiniz farklı bir uygulama. Mobil ortamda kendinizin oluşturduğu bir hikaye kitabı yazabileceğinizi söyleseydik bu uygulamanın neler yapabileceğini daha iyi anlayabilirsiniz. 

Herhangi bir ayara ihtiyaç duymadan hemen uygulamaayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Retina display ekranın güzelliklerini ile 2048x1536px çözünürlüğe sahip çizimler ve grafikler oluşturabilirsiniz. Paper uygulamasının kullanımı ücretsiz ama sunduğu ek paketler-çizim araçları ve en güzel çizimleri yapabilmeniz için gerekli kalemi ücretli olarak satılmakta.

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Cut Studio

    Easy Cut Studio ile şekil ve yazıları kesebilirsiniz
  • Vector Magic

    Vector Magic, fotoğrafları basit birkaç adımla vektöre dönüştürebilen kullanışlı bir yazılım.
  • Snapshotor

    Snapshotor ücretsiz bir ekran görüntüsü alma programıdır
  • PaintSupreme

    PaintSupreme hızlı ve eğlenceli bir resim düzenleme programıdır.
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • Romantic Photo

    Romantic Photo ile fotoğraflarınızı farklı filtreler yardımıyla özel hale getirebilirsiniz.
  • StarStaX

    Yıldız ve gökyüzü fotoğrafçılığı yapmak isteyenler bu program sayesinde bütün gece çektikleri fotoğrafları birleştirebilirler.
  • Photivo

    Photivo, fotoğraflarınızı profesyonel bir şekilde işleyebileceğiniz başarılı bir fotoğraf işleme yazılımıdır.