Paradise Island 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
359 TOPLAM İNDİRME
195 MB DOSYA BOYUTU

Paradise Island 2, Facebook arkadaşlarınızla online oynayabileceğiniz bir ada kurma oyunu.

Paradise Island 2, dünya genelinde milyonlarca oyuncu birlikte oynayabildiğimiz, dilersek Facebook arkadaşlarımızı dahil edebildiğimiz ada kurmaca oyunu. Daha önce kimlerin yaşadığını bilmediğimizi tropik bir adaya yerleşip orayı turistlerle dolup taşan cennet ada haline getirmeye çalışıyoruz.

Online oynanabilen şehir kurma simülasyon oyunlarından keyif alıyorsanız Game Insight imzasını taşıyan Paradise Island oyununun devamında kendi adamızı kuruyoruz. Lüks otellerle, eğlence merkezleriyle, yeme – içme mekanlarıyla süsleyerek olabildiğince turist çekmeye çalışıyoruz. Adamıza ne kadar fazla turist çekersek o kadar başarılı oluyoruz.

Klasik olarak oyuna başladığımızda kısa bir eğitim sürecinden geçiyoruz. Atlayamadığımız bu aşamada nasıl yapılanmamız gerektiği gösteriliyor. Birkaç yapı ürettikten sonra görevlere geçiyoruz. Başarıyla tamamladığımız her görev sonrası altın kazanıyor; bunlarla adamızı süsleyen yapıların kapasitesini artırıyoruz. Dolayısıyla da daha fazla turist adamıza ziyarete gelmeye başlıyor.

Erkan Calp

Paradise Island 2

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Paradise Island 2, kendi adamıza şehir kurmaya çalıştığımız eğlenceli bir oyun.

Paradise Island 2, Android tablet ve akıllı telefon sahiplerinin tamamen ücretsiz olarak oynayabilecekleri bir şehir kurma oyunu olarak dikkat çekiyor. Arkadaşlarımızla birlikte oynayabilmemize imkan sağalayan bu keyifli oyunda kendi şehrimizi kurmaya ve onu turizm cenneti haline getirmeyi amaçlıyoruz.

İlk başlarda sönük ve boş bir yerleşim alanında işe başlıyoruz. Hemen planlarımızı yaparak binalar, parklar, bahçeler, oteller, restoranlar ve kafeler inşa etmeliyiz. Ne kadar hızlı olursak o kadar çabuk yol alıyor ve yükseliyoruz. Şehrimizi çok güzel bir şekilde tasarlamamız gerekiyor. Aksi halde turistleri memnun etmekte zorluk yaşayabiliyoruz.

Oyunda dikkat etmemiz gereken en önemli nokta ekonomik faaliyetler. Güçlü bir ekonomiye sahip olursak daha fazla bina yapabilme şansına sahip oluyoruz. Bu yüzden hem turistlerden hem de kendi içimizdeki para sağlayan kaynaklardan maksimum düzeyde gelir elde etmemiz gerek.

Paradise Island 2'de göze hoş gelen, kaliteli grafiklere yer veriliyor. Binaların tasarımları adeta çizgi filmlerden fırlamışa benziyor ve bu da oyuna ciddi anlamda eğlence havası kazandırıyor. Eğer şehir kurma simülasyonları oynamaktan keyif alıyorsanız Paradise Island 2'yi mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Paradise Island 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
218 MB DOSYA BOYUTU

Paradise Island 2, şehir kurma oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken bir seçenek.

Paradise Island 2, iPhone ve iPad cihaz sahiplerinin zevkle oynayabilecekleri bir şehir kurma simülasyonu olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bu oyunda kontrolümüze verilen yerleşim alanını geliştirmeye turistik açıdan çekici bir hale getirmeye çalışıyoruz. Oyundaki yegane amacımız gezip görmeye değecek bir şehir kurmak ve bol bol turist çekmek.

Bu amacı gerçekleştirebilmek için öncelikle şehrimizi planlamamız gerekiyor. Planlama aşamasından sonra binalarımızı yerleştirmeye ve şehri kurmaya çalışıyoruz. Şehrimize parklar, bahçeler, restoranlar, şık binalar, lüks oteller ve kafeler kurarak turistleri cezbetmeliyiz. Ne kadar fazla turist çekersek o kadar fazla gelir elde ediyoruz. Elbette gelirimizi artırdıkça daha fazla bina kurabilme şansına sahip oluyoruz.

Oyunun en güzel yanı arkadaşlarımızla birlikte oynayabilmemize imkan sağlaması. Bu sayede sevdiğimiz arkadaşlarımızla bir araya gelebiliyor ve birlikte oynama şansına sahip oluyoruz. Grafik anlamında da başarılı sonuçlara imza atan Paradise Island 2, her yaştan oyunseverin büyük beğeniyle oynayabileceği bir simülasyon oyunu.

Emircan Erdoğan

Paradise Island 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
195 MB DOSYA BOYUTU

Paradise Island 2, kendi tropik adanızı kuracağınız simülasyon tarzında bir Windows Phone oyunu.

Paradise Island 2, şehir kurma simülasyon oyunlarından keyif alan milyonlarca kişiyle birlikte veya arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz uzun soluklu bir ada kurma oyunu. Tropik adanızı eğlence mekanlarıyla süsleyip turistlerin ziyaret etmesini sağlamanız gereken oyunda ödüller içeren onlarca görev de sizleri bekliyor.

Uzun zaman harcattıran detaylı şehir kurma oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız kendi adanızı kurabileceğiniz bu oyuna hayır demeyeceksiniz. Game Insight’ın seri haline gelmiş popüler yapımları arasında olan Paradise Island’ın devam oyununda tropik adaya yerleşiyorsunuz. Amacınız daha önce kimlerin yaşadığını bilmediğiniz bu adayı cennete dönüştürmek.

Oyunun gidişatını gösteren animasyonlarla süslenmiş kısa süreli eğitim bölümünü tamamladıktan sonra adanızı ufaktan yapılandırmaya başlıyorsunuz. Gerek kara gerekse de deniz çevresinde adanıza turist akışını sağlamak için konumlandırabildiğiniz onlarca yapı mevcut. Lüks oteller, şık restoranlar, alışveriş merkezleri, eğlence mekanları dahil çok sayıda seçeneğinize var.

Oyun ekranı daha önce şehir simülasyon oyunu oynadıysanız hemen alışabileceğiniz basitlikte. Kaçıncı seviyede olduğunuzu, ne kadar geliştiğinizi, ekonomininizin durumunu üst taraftan kontrol ediyor, yapı üretmek ve görevlerinizi takibini yapmak için de sol tarafı kullanıyorsunuz. Oyunun eksi yanını bu noktada söylemekte fayda var. Ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmuyor. Ne menüler ne de diyaloglar Türkçe olmadığından az da olsa yabancı dil bilmeyenler keyif almayacaktır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Island: Castaway 2

    The Island: Castaway 2, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi ıssız adada hayatta kalma oyunlarından biri.
  • Off-Road Paradise: Trial 4x4

    Off-Road Paradise: Trial 4x4 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bit 4x4 simülatörüdür
  • Paradise Bay

    Paradise Bay, King.com'un ücretsiz indirilebilir tropik ada kurma ve yönetme oyunu.
  • The Island: Castaway

    The Island: Castaway, ıssız bir adada yaşam mücadelesi verdiğiniz bir simülasyon oyunu.
  • City Island 3

    City Island 3, kendi metropolünüzü kurup yönettiğiniz simülasyon tadında zaman geçirten harika bir oyun.
  • Island Village

    Island Village, sadece kedilerin yaşadığı tropik ada kurmaya çalıştığınız bir oyun.
  • Restaurant Island

    Restaurant Island, restoran kurma ve işletme oyunları arasında oldukça yeni olmasına karşın Windows 8.1 Mağazası'da oldukça popüler.
  • The Island Castaway: Lost World

    The Island Castaway: Lost World, Windows tablet ve bilgisayarınızda uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz en iyi ıssız ada oyunu.