Paragon Net Burner

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
722 TOPLAM İNDİRME
2.67 MB DOSYA BOYUTU

CD/DVD/Blu-ray sürücüsünü yerel ağdan paylaşmanızı sağlayan Paragon Net Burner ile sürücüsüz bilgisayarlarda yazma işlemi yapılabiliyor.

CD/DVD/BD sürücüsünü yerel ağınız içerisindeki bilgisayarlarla paylaşmanızı sağlayan Paragon Net Burner, disk sürücüsü olmayan bilgisayarlar için hayat kurtarıcı.

içerisinde bulunan disk sürücülerini uzaktan yönetim sistemiyle kontrol eden Paragon Net Burner CD, DVD ve Blu-ray disk yazdırmak için gereken desteğe  sahip. Özellikle CD/DVD/Blu-ray sürücüsü bulunmayan Notebook, Netbook ve Tablet PC'ler düşünüldüğü zaman program önemli bir rol oynuyor.

Kolay kullanım sağlayan sihirbaz bir kaç adımla sürücüleri bularak, kullanıcıları zahmetten kurtarır. Ağdaki bilgisayarları yönetebilen programla disk yazdırmak için dosya transfer işiyle uğraşmazsınız. Program kullanımı giderek düşen CD/DVD/Blu-ray sürücülerin her bilgisayarda olması gerekliliğinden sizi kurtararak tasarruf sağlar.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FreeStar CD Burner Software

    FreeStar CD Burner Software CD yazma işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • Free CD DVD Burner

    Free CD DVD Burner, tüm kullanıcılar için kolay kullanımlı bir CD/DVD yazma çözümü sunan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Leapic Audio CD Burner Free

    Leapic Audio CD Burner Free, bilgisayarınızda bulunan ses dosyalarını kullanarak kendi ses CD'lerini hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • MediaProSoft Free CD DVD Burner

    MediaProSoft Free CD/DVD Burner CD ve DVD'nizdeki müzik, video, resim, oyun ve diğer verilerinizi yazdırmanız için tasarlanmış küçük bir araçtır.
  • Naturpic Audio CD Burner

    Naturpic Audio CD Burner, sabit diskiniz üzerinde yer alan şarkıları içeren müzik CD'leri oluşturabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • Hanso Burner

    Hanso Burner, CD ve DVD'lerinize dosyalarınızı yazmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir Windows programıdır.
  • True Burner

    True Burner ile CD/DVD yakabilir, birçok ücretli programın yapabileceği işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.